Haberler

Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova 58. son bölüm Perşembe günü ekrana geldi. Ercüment hakkında Yılmaz ile görüşen Züleyha'yı Müjgan, görüntüye alarak Demir'e ulaştırır ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim? Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı yayımlandı. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova 59. yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Demir'in çocukları annesinden uzaklaştırmasıyla Züleyha için yaşamanın bir anlamı kalmamıştır. Fakat Demir'i öldürmek daha ağır basar ve silahıyla konağı basar. Ne Fekeli, ne de Hünkar olanların önüne geçemez. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayımlandı.

59. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI!

Müjgan'ın, Yılmaz ile Züleyha görüşmesini açık etmesi sonucu Demir, gözünü karartmıştır. Züleyha'yı evden kovar ve çocukları göstermez. Yılmaz'ın yanında kalmaya başlayan Züleyha ise çocukları için konağın kapısından ayrılmaz. Ancak Demir bu defa kararlıdır. Öte yandan Müjgan da bebeği ile birlikte ülkeyi terkederek Yılmaz'ı sonsuz bir acının içinde bırakmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle

Züleyha, ölümü bile düşünür ancak yine Demir görünür. Artık olanlara daha fazla sabrı kalmayan Züleyha, silahla konağı basar ve Demir'in çocuklarına zarar vermemesi için ölmesi gerektiğini söyleyerek tetiğe basar. Peki, Demir öldü mü? Züleyha kimi vurdu?

Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha'nın, Ercüment'in ölümü ile ilgili duyduklarını anlatmak için Yılmaz ile buluşması, Çukurova'da taş üstünde taş bırakmayacak bir savaşa neden olacaktır.

Yılmaz'ı takip edip Züleyha ile görüntülerini kaydeden Müjgan, kendi hayatı da dahil olmak üzere çiftiği darma duman edecektir. Görünütleri izleyen Hünkar ve Demir önce şaşkınlık içinde kalır. Demir, o an adeta aklını yitirmiş hale gelerek silahına sarılır ve Züleyha'yı sürükleyerek otomobiline götürür. Alt katta kavgaya tutuşmuş olan Şermin, Naciye ve tüm çalışanların korku dolu bakışları içinde otomobil uzaklaşır.

Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle

Hünkar, olanlara engel olmak için Fekeli'den yardım ister. Ama Demir ve Züleyha'yı silah sesi duyulana kadar kimse bulamayaz.

Demir'in Züleyha'yı alıp gitmesi Yılmaz'ı da çileden çıkarır. O da harekete geçer. Fekeli bir yandan Züleyha'yı bulmaya bir yandan Yılmaz ve Demir'in karşılaşmamasını sağlamaya çalışacaktır. Olan biten her şey Behice ve Müjgan arasında da iplerin gerilmesine neden olur. Müjgan, yaptıklarının sonuçları karşısında Yılmaz'ı tamamen kaybedebileceğini anlar. Hünkar ise ilk kez neden olduklarından dolayı bu kadar pişman olacaktır. Şimdi tek amacı oğlunu da Züleyha'yı da bu kabustan çıkarmaktır.

Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title