Haberler

Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun ile yaklaşık bir aydır aşk yaşadığı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 17. sandık sonunda 2423 oy alarak 5'inci kez başkan seçilen Fikret Orman ile Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un yaklaşık bir aydır birlikte olduğu ortaya çıktı.

1 AYDIR AŞK YAŞIYORLAR

İş hayatının yanı sıra özel yaşantısıyla da sık sık gündeme gelen Orman, aradığı aşkı Tuğba Coşkun da buldu. Gecce'de yer alan iddiaya göre; Tuğba Coşkun'un yaklaşık 1 aydır Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İkili geçtiğimiz cumartesi günü birlikte Fikret Orman'ın nikah şahitliğini yaptığı, yeğeni Tayfun Çotuk'un evine çocuk sevmeye gitti. İlişkileri yeni ortaya çıkan çiftin arasında 11 yaş fark bulunuyor.

Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı

7 YILLIK SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI

2010 yılında Mehmet Ali Erbil'den boşanan Tuğba Coşkun, avukat Önder Fırat'la aşk yaşamaya başlamış ancak ikilinin 7 yıllık ilişkileri 2017 senesinde bitmişti.

Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya ÇıktıFikret Orman ve Tuğba Coşkun

Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ali Erbil Tuğba Coşkun Fikret Orman Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (46)

Fikret Baskan iyi bir Adam iyi Bir insan:

Muhtesem Bir Baskan Baskanim Her Daim Sizinleyiz Bu ülkeye Sizin Gibi Bir Baskan Lazim Keske Türkiye Futbol Federasyonu Baskanligina Aday Olsaydiniz

8
15
yanıtYanıtla
Sondurak:

İslam hukuku lazım bu ülkeye nasıl müslümanız ? müslümanız diyoruz bizi batı kanunları yönetiyor. Böyle müslümanlık böyle islam olmaz. . . .

12
7
yanıtYanıtla
KAYAHAN:

Müslümanım demeyle müslüman olunmaz.Allahın emir ve yasaklarına kesin kez uyanlar ve İslamın şartlarını yerine getirenledir müslüman.

yanıt0
yanıt0
mete:

biraz kullan sende başkasına satarsın

16
3
yanıtYanıtla
misafir:

fiko fiko fiko, Was ist das fiko?

16
0
yanıtYanıtla
Hancı:

Das ist karpuz, karpuz

yanıt9
yanıt0
YAZIM HATASI =)):

5''inci kez başkan seçilen Fikret Orman ile Mehmet Ali Erbil''in yaklaşık bir aydır birlikte olduğu ortaya çıktı. Bu nasıl bir cümle

16
0
yanıtYanıtla
Kerbela:

Olsa bile şaşırmazdik.....

yanıt3
yanıt0
mıstafa duman:

sesli güldüm valla, bende aynı şeye takılmıştım haberi okurken. . . . .

yanıt2
yanıt0
SARI NURİ:

ah mehmet ali çalma el kapısını çalarla kapını sen orda hasta hasta yat tuğba nerelerde yatsın

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title