Haberler

Bingöl Bakan Eroğlu PKK Kalkınmayı Engelliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bingöl'de katıldığı temel atma töreninde, terör örgütü PKK'nın, bölgenin kalkınmasına engel olduğunu ifade ederek, 'Hükümetimiz inlerine giriyor, onları tamamen imha edeceğiz.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bingöl'de katıldığı temel atma töreninde, terör örgütü Pkk'nın, bölgenin kalkınmasına engel olduğunu ifade ederek, 'Hükümetimiz inlerine giriyor, onları tamamen imha edeceğiz. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar, burayı terörden temizleyeceğiz. Huzur diyarı, kalkınmış bir Bingöl için hep birlikte çalışacağız diye konuştu. Bingöl'de Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılacak tesislerin temel atma töreni ve orman köylülerine kullandırılan gelir getirici Orköy kredi sertifika dağıtım törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kentte 67 proje ile toplamda 224 milyon lira yatırımın yapıldığını açıkladı. Valilik toplantı salonunda konuşan Bakan Eroğlu, terör örgütü Pkk'nın bölgede kalkınmayı engellediğini ifade ederek, şöyle konuştu

Burada terörü bitireceğiz. Huzur içersinde dünyanın zengin turistleri buraya gelecek. Muhteşem tabiat parkları, mesire alanları, yüzen adamız var. Termal turizmi geliştirmek suretiyle, burayı kalkındırmak mümkündür. Potansiyel var. Sadece eksik olan, hain PKK örgütü burada kalkınmayı engelliyor. Onun da hükümetimiz inlerine giriyor, onları tamamen imha edeceğiz. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar, burayı terörden temizleyeceğiz. Huzur diyarı, kalkınmış bir Bingöl için hep birlikte çalışacağız. Bingöl'ün yiğitleri, aslanları, korucuları dedi ki, 'Biz burada hainlere geçit vermeyeceğiz.' Kendilerini 1 dolara satanlara 'geçit yok' diye söylediler. Dolayısıyla burada teröre geçit yok. Teröristler burada barınamayacak ve özellikle bütün emniyet teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyorum. Başta Valimiz, askerlerimiz, jandarmamız, polisimiz hakikatten sizlerin huzuru için, rahat bir şekilde evlerinizde uyuyabilmeniz için, milletinin namusunu, malını korumak için canlarını feda ederek onların inlerine giriyor.

Bakan Eroğlu, açıklamalarının ardından beraberindeki Vali Ali Mantı, AK Parti Binöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, kurum müdürleri ve vatandaşlar ile birlikte Valilik bahçesinde DSİ tarafından yapılacak tesislerin temel atma törenine katıldı.

Törenin ardından Bakan Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı ve Bingöl Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title