Haberler

Bin yıllık İncil'i satarken yakalandılar

Güncelleme:

Bursa'da bin yıllık İncil'i satmaya çalışan 4 kişi, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Olay, İnegöl ilçesi Osmaniye Mahallesi'nde geçtiğimiz gün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ş.A. ve E.K. isimli şahıslar 2 adet papirüs üzerine Süryanice el yazısı ile yazılmış yaklaşık bin yıllık olduğu tahmin edilen İncil'i satarken Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından suçüstü yakalandı.

GÖZALTINA ALINDILAR

İki şüpheliyle birlikte ortak çalıştığı belirlenen H.Ş. ve A.Ö. da daha sonra gözaltına alındı. Şüphelilerin karakoldaki işlemleri devam ediyor.

1500 YILLIK İNCİL BULUNMUŞTU

2014 yılında Ankara Adliyesi Adli Emaneti'nde 1500 yıllık bir İncil bulunmuştu. Hz. İsa'nın ilk öğütlerini verdiği Aramice dili ve Süryani alfabesiyle yazılı tarihi İncil, polis nezaretinde Ankara Etnografya Müzesi'ne devredilmişti. Değerinin 40 milyon lira civarı olduğu söylenmişti.

Bin yıllık İncil'i satarken yakalandılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma İncil Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Bekulah:

Sayın abiler ve ablalar Hz. İsa, , , , , Vitleem''li hayudi İsus değil mi? Bizim neyimiz oluyor bu hayudi vatandaş?

1
12
yanıtYanıtla
DOKTOR CİVANIM:

Hayudi ne la?

yanıt6
yanıt0
Diplomasız Psikolog:

Millet kafayı yedi

yanıt1
yanıt1
ECEL:

OTURUP HAYUDİLİĞİ DEĞİLDE KENDİ DİNİNİ ARAŞTIRSAYDIN İMANIN ŞARTLARINDA BULUNAN PEYGAMBERLER İMAN KISMINI HANGİ PEYGAMBERLER DİYE SORSAYDIN HADİ HEPSİNİ GEÇTİM. ALLAH (C. C. ) KAÇ KİTAP GÖNDERMİŞ KİMLERE GÖNDERMİŞ . O KİTAPLARIN HÜKMÜ KAÇ SENEYMİŞ ARAŞTIRSAYDIN BÖLE SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMAZDIN CANIM KARDEŞİM. YOK HANİ BİLMİYORSUN YAZMA BARİ. . .

yanıt2
yanıt0
kemal:

hz muhammed kadar peygamberimiz oluyor sevgili kardesim . Bütün gelmis peygamberlere iman etmemiz gerekiyor.

yanıt4
yanıt1
..:

O kadar eski İncil bulundu ise niye günümüzdeki İncil ile karşılaştirip gerçeği göstermiyorlar

7
0
yanıtYanıtla
23ADEMX:

aynen kardeşim. bununla ilgili tek birşey yok. anca varsa yoksa PİYASA DEĞERİ . . . .

yanıt1
yanıt0
Özcoban:

Bu tarihi eser Bu sekilde sergilenmez,özel bir kapali camekan icine konulmasi Lazim,oksijen almamasi lazim,yoksa Cok cabuk bozulur

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hahahahahaha:DD:D:D @doktor civanım bende ilkkez duydum aga

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title