Haberler

Bilim İnsanları, Loch Ness Gölü Canavarını Bulmak İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

İskoçya'nın Loch Ness Gölü'nde yaşadığı rivayet edilen ve binlerce insanın gördüğünü iddia ettiği gizemli yaratığın sırrını öğrenmek için gölden su örnekleri toplanmaya başlandı.

Yeni Zelandalı bilim insanları, İskoçya'nın Loch Ness Gölü'nde yaşadığı rivayet edilen canavarın gizeminin çözülmesi için kolları sıvadı. İskoçya'ya giden ekip, çalışmalarına gölden su örnekleri toplayarak başladı.

"BELKİ DE GERÇEKTEN SIRA DIŞI BİR ŞEY VAR"

Araştırma hakkında bilgi veren Otago Üniversitesi'nden Profesör Neil Gemmell, "Binden fazla kişi bir canavar gördüğünü söylüyor. Belki de orada gerçekten sıra dışı bir şey var" diye konuştu.

İLK OLARAK 6. YÜZYILDA GÖRÜLDÜ

Loch Ness'te tanımlanamayan bir canlı gördüğünü ilk dile getiren ilk insanın, 6'ncı yüzyılda bölgeye Hristiyanlığı götüren Aziz Columba olduğu rivayet ediliyor.

Öte yandan gölde sürüngenimsi bir yaratık olduğu iddiaları 1933'ten bu yana dile getiriliyor. Loch Ness canavarı efsaneye göre suda büyük balonlar çıkartarak ve yer sarsıntılarına yol açarak su yüzüne çıkıyor.

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Adebayo Akinfenwa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (7)

FAMILY:

LAN BU BIZIM VAN GOLU CANAVARININ KUZENI OLMASIN HAHAHAHA

12
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

Turkiyede canavar cok

3
2
yanıtYanıtla
VAGABUNDA:

KEDİDİR KEDİ :)

3
2
yanıtYanıtla
Metin bozca:

Kedidir kedi :)

0
3
yanıtYanıtla
Okan:

Enaz 20 senedir araştırılıyor zaten ama somut kanıt yok habere konu olan amatör resim orjinal ancak bu göldeki kütüklerinde suda yüzerken bu resmi verebileceği üzerinde duruluyor. Mantıken geçmişten kalabilen bu büyüklükte bir canlı nasıl saklansın o muamma, enson devasa köpek balığı MEGELADON ile ilgilide bu haberler yapıldı ancak inandırıcılığı ness canavarından daha somuttu

2
0
yanıtYanıtla
zz:

öldürürler şimdi oni

1
0
yanıtYanıtla
emekli:

kaç yy yaşıyor varsa bu canavar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title