Haberler

Beylikdüzü'ndeki silahlı saldırı saldırgan ve azmettirici aynı karede

Güncelleme:

BEYLİKDÜZÜ'nde bir eğlence mekanının sahibi ve yanındaki arkadaşının vurularak yaralanması olayında saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ile onu azmettiren kişi yakalandı. Şüphelilerin bir marketten alışveriş yaptıkları anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan saldırganın kaçış anın da görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Beylikdüzü Barış Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Sokak'taki bir eğlence mekanında 17 Aralık günü saat 04.30 sıralarında yaşandı. Kimliği belirsiz bir kişi, kapanmak üzere olan eğlence mekanına gelerek iş yeri sahibi ve yanındaki arkadaşına kurşun yağdırdı. Olayda Ufuk G. (36) ve Sadrettin A. (45) vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Saldırgan ise olayın ardından kayıplara karıştı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

AYNI EVDE YAKALANDILAR

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda saldırganın Ferdi A.(24) olduğunu belirledi. Soruşturmayı derinleştiren polisler Ferdi A.'nın Mehmet A.'dan aldığı para karşılığında bu saldırıyı gerçekleştirdiğini ortaya çıkardı. Emniyet ekipleri, 24 Şubat günü saat 23.30 sıralarında şüphelilerin saldırı sırasında kullandıkları arabanın bir site içerisinde olduğunu bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine Esenyurt Barbaros Fahrettin Paşa Mahallesindeki site içerisinde ve çevresinde araştırma yapan polis, arabanın siteye yakın bir sokakta park halinde olduğunu belirledi. Emniyet ekipleri yaptıkları incelemelerde şüphelilerinde aynı sokakta başka bir sitede olduklarını tespit etti. Yapılan çalışmaların ardından 25 Şubat günü saat 02.00 sıralarında şüphelilerin bulunduğu eve operasyon düzenleyen emniyet ekiplerince Ferdi A. ve Mehmet A. gözaltına alındı. Şüphelilerin kullandıkları otomobilde yapılan aramalarda kol dayama kısmı ile vitesin arasına gizlenmiş ruhsatsız tabanca ve 8 mermi ele geçirildi.

500 BİN LİRA KARŞILIĞINDA

Emniyet ekipleri yaptıkları araştırmalarda Ferdi A.'nın Kırıkkale'den geldiğini ve cezaevi firarisi olduğunu belirlerken, Mehmet A. ile 500 bin lira karşılığında Sadrettin A.'yı vurmak için anlaştığı tespit edildi. Mehmet A.'nın Ferdi A.'dan, Sadrettin A.'ya ailevi bir olaydan dolayı saldırı düzenlemesini istediği ve silahı Ferdi A.'ya Mehmet A.'nın temin ettiği saldırıdan sonra da silahı geri aldığı öğrenildi.

Ferdi A.'nın hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal etme, kasten yaralama ve uyuşturucu madde kullanma gibi bir çok suçtan kaydı olduğu öğrenilirken, yoklama kaçağı olduğu da tespit edildi. Mehmet A.'nın ise ruhsatsız silah bulundurma ve kasten yaralama gibi suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi. Yakalanan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SALDIRGAN AZMETTİRİCİ AYNI KAREDE

Öte yandan saldırgan ve azmettiricinin birlikte görüldüğü güvenlik kamera kayıtları ile saldırganın saldırının ardından koşarak kaçtığı görüntüler ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Haberler

Bakmadan Geçme

Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title