Haberler

Beyaz tayt giyen Jennifer Lopez, kusursuz fiziği ile hayran bıraktı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, spor çıkışı objektiflere takıldı. Beyaz spor kıyafet tercih eden JLO, taşlı suluğu ve şık kombini ile bir kez daha hayran bıraktı.

50 yaşındaki Amerika'lı şarkıcı Jennifer Lopez, Miami'de spor salonundan çıkarken görüntülendi. Lopez, giydiği beyaz taytı ile ile mükemmel vücudunu gözler önüne sererek herkesi kendine hayran bıraktı. Lopez'in giydiği açık elbisesinden sütyeni gözüktü.

KIŞA ERKEN GİRİŞ YAPTI

Miami'ye kış gelmemesine rağmen kışlık elbise giyen Lopez, mükemmel tarzını taktığı gözlük ve elinde tuttuğu çantası ile tamamladı.

Beyaz tayt giyen Jennifer Lopez, kusursuz fiziği ile hayran bıraktı

DUBLÖR KULLANDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

44 yaşındaki beyzbol oyuncusu Alex 'A-Rod' Rodriguez ile nişanlanan Lopez, Hustler filminde gösterdiği performanstan dolayı iki ödüle aday gösterildi. Filmde bir striptizciyi canlandıran Lopez'in dublör kullandığı iddia edilmişti. Yıldız şarkıcı Jimmy Fallon'un programında, direk dansı sahneleri için çekim öncesinde çok çalıştığını ve kesinlikle dublör kullanmadığını söyledi.

Beyaz tayt giyen Jennifer Lopez, kusursuz fiziği ile hayran bıraktı

TERMOSUNDA ADININ BAŞ HARFLERİ YAZILI

Her daim şıklığı ile dikkat çeken Lopez, adının baş harflerinin yazdığı termosuyla birlikte spor otomobiliyle olduğu yerden ayrıldı.

Beyaz tayt giyen Jennifer Lopez, kusursuz fiziği ile hayran bıraktı

Beyaz tayt giyen Jennifer Lopez, kusursuz fiziği ile hayran bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Jennifer Lopez Miami Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

50 YAŞINDA KADIN AMA BANA BAKIP ÇAPKINCA GÜLÜMSESE PEŞİNE TAKILIR ŞANSIMI DENERİM.

10
8
yanıtYanıtla
bu modelleri geri çağırıyorlar:

hayırlı işler lezzo

yanıt5
yanıt6
özyurt gayrimenkul hayri:

ben varken asla aslım

yanıt0
yanıt0
Size ne!:

Dördüncü fotoğrafta görünen beline dikkat :P

12
0
yanıtYanıtla
Çok şaşırdım:

Şeyma kadar olmasada idare eder. Aaaa sahi bugün haberler de Şeyma yok başına bir şey gelmiş olmasın.

8
0
yanıtYanıtla
uCube:

Para varsa bakım var. Bunu Ajda Pekkan''dan anlayabiliyoruz. ;))

5
0
yanıtYanıtla
Para para para:

Bu kadar parayla biz bundan daha güzel oluruz bu halimiz bile daha güzel

3
1
yanıtYanıtla
çakmaktaş.:

zengin bir sürü insan var ama bu iş estetikle olmuyor demkki boğazı tutup spor yapacan helal olsun kadına bakmış kendine

3
0
yanıtYanıtla
Asal sayı:

Off ya bu yaşta bu kadın ne kadar dinç bense 20 yaşımda yürümeye mecalim yok değil spor yapıp kaslanmak

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title