Haberler

Beşiktaşlı Tolgay Arslan Fenerbahçe'yle Anlaştı, Kulüplerin Anlaşmasını Bekliyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Tolgay Arslan, Fenerbahçe'yle prensipte anlaştı, iki kulübün anlaşmasını bekliyor.

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Tolgay Arslan'ın yeni adresinin neresi olacağı merak konusu. 28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile yaptığı görüşmelerden el sıkışarak ayrıldığı ancak iki kulübün arasındaki pazarlıkları beklediği belirtildi.

Beşiktaş'ı yakından takip eden gazetecilerden Fırat Günayer de TRT Radyo'da yaptığı açıklamada, "Tolgay Arslan, Fenerbahçe ile prensipte anlaştı. Tolgay'ın, Fenerbahçe'ye gitmek istediğini ben biliyorum. Gemileri yakmış" ifadelerini kullandı.

450 BİN EUROYA GELMİŞTİ

Tolgay Arslan, 2015 yılının devre arası transfer döneminde 450 bin euro bonservis bedeli karşılığında Hamburg'tan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Siyah beyazlıların Tolgay Arslan transferi için Fenerbahçe'den para + Şener Özbayraklı'yı istediği belirtiliyor.

Bu sezon 16 resmi maçta forma giyen Tolgay Arslan 1 gol attı, asist ise yapamadı.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500

Yorumlar (21)

taner:

fenev o kadar ezikk ki cimbom veya bjkden transfer yapmadan duramıyor fenev kümeyeee doğru ptt ligi

8
17
yanıtYanıtla
CAPS:

tolgay ın yaptığı da attan inip eşeğe binmek gibi

10
10
yanıtYanıtla
kayserili:

lan oğlum nasıl futbolcusun şampiyon takımdan küme düşmeye oynayan bir takıma gidilirmi hiç

11
6
yanıtYanıtla
SARI NURİ:

JOSEF GİTTİ ORADA BOŞLUK OLDU ORAYI DOLDURUR İŞ YAPAR , SERDAR AZİZİ DE ALIRLARSA DÜŞMEKTEN KURTULURLAR

10
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fener kümeye düşmeye kararlı. . hayırlı olsun. .

4
12
yanıtYanıtla
G ö K T ü r K:

bu ezıktaslıdan fener e bı sey olmaz katamazda

9
5
yanıtYanıtla
fenev kümeye:

tolgay kalitesinde tek bir oyuncunuz dahi yok utanmadan bide laf ediyorsunuz harbi siz küme düşün ya gidin bolusporla kapışın 2. ligde bu lig size fazla

yanıt6
yanıt13
ua:

salın gitsin feneve kadro dışı kim varsa herkesi topluyolar. sanki messi. 1 cacığada yaradığı yok. bizde de tarık çamdal kadro dışı fener hatırlatırım onada bi el atın :)

6
6
yanıtYanıtla
KARTAL:

BEŞİKTAŞ TARAFTARIYIM OYNAMAYAN KADROYA ALMADIĞIN ADAMI YOLLA GİTSİN. . . . TOLGA ZENGİN, GÖKHAN TÖRE , , OGUZHAN , LOVE , .

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yazıklar olsun. Tolgay kim ya anlaşıldı kümeye yolculuk. . .

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title