Haberler

Beşiktaş yönetiminden flaş toplantı! Avcı'nın bileti kesildi

Güncelleme:

Beşiktaş yönetimi, 3-2 biten BB Erzurumspor maçının ardından Vodafone Park'ta mini bir toplantı yaptı. Yöneticiler, "Hoca ile yolları ayıralım ve takım bulana kadar tazminatını ödeyelim" seçeneğinde hemfikir oldu.

Beşiktaş'ta Sivasspor mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışında büyük darbe alınmasının ardından kupada Erzurumspor'a da elenilmesi faturanın Abdullah Avcı'ya kesilmesine yol açtı. Yönetimin Sivasspor maçının ardından Abdullah Avcı'yla masaya oturduğu ve "Yolları ayıralım" teklifinde bulunduğu, Avcı'nın ise "Hayır" cevabı verdiği öğrenildi.

AVCI'NIN SON ŞANSIYDI

Erzurumspor mağlubiyetinin ardından da yine benzer bir toplantı acil olarak bu kez yönetim kurulu üyeleri arasında Avcı'sız şekilde Vodafone Park'ta yapıldı. Bu maçı Avcı'ya verilen 'Son şans' olarak gören yönetim tecrübeli teknik adama bu kez de "Yolları ayıralım ve takım bulana kadar tazminatını ödeyelim" seçeneğini sunma kararı aldı. Yönetimin kısa süre içerisinde Avcı'ya bu teklifi sunacağı öğrenildi.

YILLIK 12 MİLYON LİRA KAZANIYOR

Beşiktaş'tan yıllık 12 milyon TL kazanan Abdullah Avcı'nın 3 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü Abdullah Avcı Vodafone Park Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (47)

BJK_60:

BU DA FİKO BAŞKANIN GİDER AYAK KULÜBE ATTIĞI EN BÜYÜK KAZIKTIR. YILLIK 12 MİLYON NEDİR. . . BAŞAKŞEHİRDE HANGİ BAŞARIYA İMZA ATMIŞTI Kİ. . . YAZIK YAZIK. . . ENKAZ BIRAKIP GİTTİLER. . . BU YÖNETİM NE YAPSIN. . .

27
0
yanıtYanıtla
Abbas yolcu:

işte günün en güzel ve en aklı başında yorumu paralar nerede.....

yanıt5
yanıt0
HAKAN:

Böyle hainlik olurmu hiç. Şenol Güneşe bu paranın yarısını veriyorlardı.Üstelik Abdullah Avcıdan çok çok daha başarılıydı...

20
2
yanıtYanıtla
Harun:

Atma

yanıt2
yanıt4
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Beter olun tinerciler sizi

8
14
yanıtYanıtla
RUMLAR:

PETER OLUN

yanıt2
yanıt2
1903:

Yapma yavrum annen çok üzülür

yanıt15
yanıt4
Misafir:

12 milyonmu aylığı bir milyonmuymuş ya bu adamlara 11 tane kaz versen oturamazlar 2300 tl asgari ücretle akşama.kadar çalışan bir işçinin aldigi ülkede yıllığı 12 milyon kazanan bir kişi bu parayı alırken hiç vicdanı sızlamıyordu nasıl bir iş bu diyecek bir şey bulamıyorum.RABBİM bana öyle bir para NASIP eylemesin ahirette hesabı olmaz vereninde alanından

20
0
yanıtYanıtla
Metin:

Yok yaa ne istifası sayesinde kupa tarihinin en erken golünü yedik !!!

18
0
yanıtYanıtla
DADAŞ YİĞİDO ELELE:

Geçen yıl başakşehirin başındayken ERZURUMdaki yaptığın pislikleri unutmadık. İlahi adalet ÇİFTBAŞLI kartal cezanı kesti. Ömrün boyunca unutamayacaksın.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title