Haberler

Beşiktaş tribünlerinden Fikret Orman'a tepki!

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarlar, Medipol Başakşehir maçı öncesinde Fikret Orman aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Beşiktaşlı futbolcuları maç öncesinde tek tek tribüne çağırarak bağrına basan taraftarlar, Başkan Fikret Orman'a da tepki gösterdi ve yönetimi istifaya çağırdı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir'i konuk etti. Mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetti.

"FİKRET ORMAN PARALAR NEREDE?"

Karşılaşma öncesinde Beşiktaşlı bir grup taraftar, yaptıkları tezahüratlarla kulüp başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi. Siyah-beyazlı taraftarlar, "Fikret Orman paralar nerede", "Yönetim istifa" şeklinde tezahürat yaptı.

Beşiktaş tribünlerinden Fikret Orman'a tepki!

ABDULLAH AVCI DA NASİBİNİ ALDI

Ayrıca takım listeleri anons edildiği sırada bazı taraftarlar, Abdullah Avcı'yı ıslıklarla protesto etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Fikret Orman Başakşehir Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (15)

Cozut:

Bir büyük kulüp açıkgöz tüccar mantığıyla yönetilmez, al-satçı fikret git artık, en büyük kar başarıdır

5
1
yanıtYanıtla
ETME BULMA DUNYASI:

BAS BAS PARALARI LEYLAYA BJK 4 YIYECEK HAFTAYA FIKO EFENDİ.

6
0
yanıtYanıtla
Alexmania:

insallah.

yanıt2
yanıt0
KİCKBOXER:

FİKO VE AVCI İSTİFA

4
1
yanıtYanıtla
By bilen:

Adi sekiztaş hakem iyimiydi hadi teneke fiko bildiri yayınlasana

3
2
yanıtYanıtla
volkan:

fikret orman paralar nerde yönetim istifa demirören diyen renkliler herkes kendi takımına baksın

2
2
yanıtYanıtla
M.Çek:

Eh futbolda dün yok bugün var. Vaktin geldi de geçiyor. Umarım Kartalımız''a küme düşürmezsiniz

3
0
yanıtYanıtla
Alexmania:

Düsün biz ucuz kurtulduk ama siz düsün 8 tas.

yanıt3
yanıt2
kartal:

Abdullah avcı küçük takımların büyük hoçası geçen yıl bir mucizeye imza attı elindeki şampıyonluğu altın tepside gs sundu bunu görmedimi yönetim sergen yalçın bundan 3 gömlek üstün

2
0
yanıtYanıtla
kral:

Demirören dünya yıldızlarına beşiktaşa getirdi. takımın borcuna borç kattı, takım içinden çıkılmaz bir haldeyken fikret orman başa geçti. feda dedi, ve kısa bir sürede hem ligde hemde avrupada tarihinin en iyi başarılarına imza attılar, çok iyi transferler yaptılar, eldeki oyuncularıda çok iyi fiyatlara sattılar, türkiyenin en gözde kulübü olduki fenerden vs büyük kulüblerin en gözde oyuncularının ilgi odağı olup beşiktaşa geçmelerini sağladı. şimdi işler biraz kötü gidince başkanlarını sattılar

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title