Haberler

Beşiktaş taraftarının tepki gösterdiği Fatih Aksoy konuştu: Biraz kırıldım ama yapacak bir şey yok

Güncelleme:

Sivasspor'da kiralık olarak oynayan ve Beşiktaş'ı 2-1 ettikleri mücadelede Muhammed Elneny ile bir tartışma yaşadıktan sonra siyah-beyazlı taraftarların tepkisine maruz kalan Fatih Aksoy açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 18. haftasında İstanbul deplasmanında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Demir Grup Sivasspor'da Fatih Aksoy, maç sonu İhlas Haber Ajansı'na değerlendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'tan Sivassapor'a kiralanan Fatih Aksoy, "Devre arasından sonra ritmimizin düşüp düşmeyeceğini merak ediyorduk. Beşiktaş ligin en zor deplasmanlarından birisi belki de. Zor olacağını da biliyorduk. 10 kişi kaldık ama mücadeleyi asla bırakmadık. Zor olan şeyler bazen güzeldir" dedi.

Beşiktaş taraftarının tepki gösterdiği Fatih Aksoy konuştu: Biraz kırıldım ama yapacak bir şey yok

"ISLIKLANMAM NORMAL AMA KIRILDIM"

Bir pozisyonda Beşiktaşlı oyuncularla yaşadığı gerginlik sonrası olayı anlatan 22 yaşındaki futbolcu, "Benim için zor bir maçtı. Duygusal bir insanım. Hocalarım ve arkadaşlarım yardımcı oldu bu maça hazırlanmama. O pozisyonda çok suçum yok. Rakibin hızlı başlamasına izin vermememiz gerekiyordu. Beşiktaş'ın bazı oyuncularını boş bırakırsanız size bela olabilir. Rakibin oyuncusu beni itti, bir kargaşa oldu. Sonra Caner ağabey ve Burak ağabey ile konuştuk. Onlar benim ağabeyim. Hem saha içinde hem saha dışında benim yanlışlarımı söyleyebilirler. Ama taraftarların tepkisi beni kırdı. Burada çok oyuncu ıslıklandı. Taraftara şunu söylemem lazım, biraz Türk oyuncularına sahip çıksınlar. Ben bu camiaya daha bir şey vermedim, rakip forma ile geldim, ıslıklanmam normal ama biraz kırıldım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sivasspor Beşiktaş Fatih Haberler

500

Yorumlar (31)

1903:

Niye topu alıp gidiyorsun önce onu bir sorgulasana

16
22
yanıtYanıtla
pehh:

ulan hırboo topu ne alıyosun zaten ortam gergin. neyin peşindesin

13
22
yanıtYanıtla
Beşiktaş Ordusu:

SEN RAHAT OL FATİH Bİ DAHA TESİSTEN İÇERİ GİREMEZSİN. OYUNU İYİ OYNADIN ONA LAF YOK AMA SÜREKLİ KENDİNİ YERE ATMA , ALTYAPISINDAN YETİŞTİĞİN TAKIMA LAF YAPMALAR NE LAN FATİH

16
8
yanıtYanıtla
HMM MANTIKLI:

Tesisteki görevin tam olarak nedir de içeri almayacaksın. adam çıktı taş gibi topunu oynadı. ne yani düşmesin mi adam lafa bak hazmı öğrenin biraz

yanıt6
yanıt12
Beşiktaş ordusu:

MANTIKLI RUMUZ BJK NİN SAHİBİ TARAFTARDIR. TARAFTAR NE DERSE O DUR YÜZDE DOKSANI DA BU ŞAHSIN DÜNKÜ HAREKETLERİNDEN RAHATSIZ. SEN GİT FENERİNE YORUM AT

yanıt7
yanıt4
Beşiktaş ordusu:

MANTIKLI RUMUZ LU EYYAMCI BJK NİN SAHİBİ TARAFTARDIR. TARAFTARIN YÜZDE DOKSANI SOĞUDU FATİHTEN

yanıt7
yanıt4
BEŞİKTAŞ:

beşiktaşlığım ve fatih ile gurur duyuyorum, oynadığı takım için hakkını veriyor, inş beşiktaşın değişmezi olacak, abdullah avcı gibi korkak bir hoca takıma genç futbolcu bile alamıyor, takımın yarısı berbat oynarken

19
1
yanıtYanıtla
Ozaman:

Sen git sivası tut

yanıt0
yanıt1
yorumcu:

dostum açıklama yapmışsın beşiktaşın bana öğrettiği ilk şey arma için forma için mücadele et diye. sen bu toplara hiç girme beşiktaş ağır taştır altından kalkamazsın. sana mücadele etme diyen mi var, gergin ortamda ne diye topu eline alıp saklama gayretine giriyorsun ? onu anlat önce.

6
10
yanıtYanıtla
BİTLİS:

Beşiktaşın ekmeğini yemişsin altyapıdan çıkmışsın orada o hareketi yapmayacaktın takımın durumunu biliyorsun sinirler gergin, ne kadar özür dilese de ıslıklanmayı hak ettin.

5
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title