Haberler

Beşiktaş'tan Andreas Beck, Stuttgart ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta forma giyen Andreas Beck, Alman ekibi Stuttgart'a 2 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Alman oyuncu, 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın sağ beki Andreas Beck, Bundesliga takımlarından Stuttgart'a transfer oldu. Stuttgart da Beck ile 2019 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

2 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Alman futbolcu 2 milyon Euro bonservis karşılığında Bundesliga ekibine satıldı. Gökhan Gönül'ün uzun süreli sakatlığı sonrasında, elde kalan tek orjinal bek olan Beck yerine siyah-beyazlıların kısa zamanda bir transfer yapması bekleniyor.

ANDREAS BECK BÖYLE VEDA ETTİ

"Sevgili taraftarlar,
harika geçen iki yılın ardından Beşiktaş ve Istanbul'a veda ediyorum. Sadece saha içinde değil, güncel yaşantımda da çok güzel anlar yaşadığım iki yıl oldu. Bu kadar sıcak şekilde beni aranızda kabul ettiğiniz icin size sonsuz minnettarım.

"HER ZAMAN TARAFTAR OLACAĞIM"

Sportif olarak bu iki yılda iki şampiyonluk ve sayısız önemli galibiyetleri birlikte kutladık, sevincimizi paylaştık. Benim için en az bunlar kadar önem arz eden bir şey varsa, bu dönem içinde çok önemli arkadaşlıklar edinmem oldu. Ailem ve benim için İstanbul ikinci evimiz oldu ve bu hep böyle kalacak. Bu şehrin ve bu kulübün her zaman taraftarı kalacağım.

"SADECE STUTTGART İÇİN BEŞİKTAŞ'I BIRAKABİLİRDİM"

Ama bununla birlikte yeni maceramı da iple çekiyorum. Stuttgart'a dönmek benim için duygusal bir husus. Başka bir takım için Besiktas'ı bırakmazdım. Futbolcu olarak Stuttgart'ta büyüdüm. Kulübün son yıllardaki gelişimini takip ettim ve geçen sezon Bundesliga'ya çıkma mücadelesini heyecanla yakından takip etmiştim. Bölgedeki heyecan olağanüstü ve motive edici. Bunun tekrar bir parçası olmak güzel bir duygu. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım.

Görüşmek üzere.

Sevgiler,

Andi"

Sağ bek yokluğunda bu bölge için Dusko Tosic, Adriano ve Medel gibi isimleri Şenol Güneş geçici alternatif olarak belirledi.

Bu arada Ryan Babel, sosyal medya hesabından Beck ile fotoğrafını paylaşarak Hoffenheim'den da takım arkadaşı olan Alman oyuncuya "Seninle yeniden çalışmak zevkliydi." sözleriyle veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title