Haberler

Beşiktaş'ta Roco, Rebocho ve Diaby'nin gönderilmesi gündeme geldi!

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinde vasat bir performans sergileyen Enzo Roco, Pedro Rebocho ve Abdoulay Diaby ile yolların ayrılması gündemde. Bu 3 ismin siyah-beyazlı takımdaki geleceğine Erdal Torunoğulları karar verecek.

Dün akşam Fenerbahçe karşısında özellikle mücadele ve fizik anlamında bir hayli yetersiz kalan, sadece 37 yaşındaki Atiba'nın ayakta kaldığı görülen Beşiktaş'ta 3 futbolcunun performansı Abdullah Avcı'yı hayal kırıklığına uğrattı.

"TRANSFER FİYASKOSU"

Maça alışık olduğu mevkide başlamasına rağmen yaptırdığı penaltı ve oynadığı futbolla 'devre arasında gitmeli' tepkisi toplayan Rebocho için Ocak ayı beklenirken, Portekizli futbolcunun yanı sıra Roco ve Fenerbahçe'nin orta saha oyuncuları arasında ezilen Diaby de kendisine güvenenleri yanıltan isimler arasındaki yerini aldı. Sol bekte yetersiz kalan Rebocho 'transfer fiyaskosu' olarak görülürken Roco'nun Vedat Muriç'le girdiği mücadelelerde başarısız olmasının yanı sıra topla çıkışlardaki hataları ise köprülerin atılmasına yetti.

Beşiktaş'ta Roco, Rebocho ve Diaby'nin gönderilmesi gündeme geldi!

SON KARARI TORUNOĞULLARI VERECEK

Sezon başında büyük umutlarla alınmasına ancak Beşiktaş için kesinlikle yetersiz olduğu gözlemlenen Diaby'nin geri gönderilmesi gündeme gelirken, Erdal Torunoğulları'nın 3 futbolcu hakkında vereceği kararların merakla beklendiği öğrenildi.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erdal Torunoğulları Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (20)

Kenan:

Mademki bunlar suçlu ağlamak niye bükemediğin bileği öpün şampiyon fenerbahçe

4
14
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

DÜN BEŞİKTAŞIN YENİLGİ SEBEBİ DERBİDE İKİ KİŞİDİR: CÜNEYT ÇAKIR VE METE KALKAVAN(VAR) ADLI FENERİN 12. ADAMLARI.

yanıt9
yanıt2
Kenan:

8TAŞ ORDUSU METE KALKAVAN NET JİMNASTİK TARAFTARI OLSAYDI ÖYLE BİR ŞEY HİÇ DURURMUYDU NE AĞLADINIZ BE

yanıt1
yanıt8
Beşiktaş ordusu:

KENAN METEYE ALGI YAPMA BJK Lİ DİYE ALAKASI YOK. AYRICA SANA CEVAP NOKTALI YER ÜNVANIN; BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR BEŞİKTAŞLI OLMAYAN....

yanıt8
yanıt2
DEGO:

SİZ SADECE DERBİLERDE AVUNURSUNUZ HEP. . . ŞAMPİYONLUĞUN Ş SİNİ ALAMAZSINIZ. .

yanıt6
yanıt2
Sekiztaş:

Çok pis koydular be

3
10
yanıtYanıtla
NE BOŞ BİR OYUNCU REBOŞHO:

Rebocho bjk nin en iyi oyuncusu boş yapmayın. İsmi bile havalı. Penaltı yaptırdı diye adama çullanmayın. Onu aldıran Fiko başkan. Paralar nerde Fiko ????

5
5
yanıtYanıtla
KARTAL ÜZER:

Sadece transfer yapmak için alınan oyuncular boşu boşuna para harcıyolar gereksiz kişilere yazık yazık. . . .

8
0
yanıtYanıtla
SU KABADAYISI FATİH:

BEŞİKTAŞ BU SENE HİKAYEEEEEEEEEEEE

5
2
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

BUGÜN SAYIN ÇEBİNİN KONUŞMASINI DİNLEDİM. BÖYLE SAVUNULMAZ BEŞİKTAŞIN HAKKI. ZEKERİYA BJK Lİ DİYOR BU REZALET SAYIN BAŞKAN İSTİFA ETMELİSİN.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title