Haberler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin dirseği kırıldı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaşadığı talihsiz bir kaza sonucunda dirseğini kırdı. Hastaneden taburcu edilen Ahmet Nur Çebi, evinde istirahate çekildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin dirseğinin kırıldığı bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Ahmet Nur Çebi'nin, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın Ataşehir Belediyespor ile oynadığı maçı izlediği Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde bir kaza geçirdiği ifade edildi.

"EVİNDE İSTİRAHATE ÇEKİLDİ"

Açıklamada, "Kaza neticesinde başkanımızın dirseğinde kırık meydana gelmiştir. Hastanede tedavisi tamamlanan Sayın Başkanımız Ahmet Nur Çebi, taburcu edilmiş ve evinde istirahate çekilmiştir. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, acil şifalar dileriz." denildi.

Kaynak: AA / Spor

Beşiktaş Spor Kulübü Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

TRABZONSPORT:

Ali koçun başına gelseydi bunuda devletten bilirdi kolumuzu kanadımızı kırıyorlar istemiyorlar şampiyon olmamızı ağlamaları başlardı. . AHMET BAŞKANIMIZA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR

6
2
yanıtYanıtla
MONDRAGON:

Başkanım geçmiş olsun hakkaten Ali Koç a olsaydı Devletimizden bilirdi ne de olsa Gezi parkının bir numaralı zanlısı

2
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Geçmiş olsun, Ahmet Başkan!

1
1
yanıtYanıtla
atilla:

geçmiş olsun büyük başkannnn

1
0
yanıtYanıtla
Huseyin:

Baskanim gecmis olsun acil sifalar diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Ljajic:

Geçmiş olsun. Başkanım.

0
0
yanıtYanıtla
Mazlum Altunkeser:

Geçmiş olsun başkan. Acil şifalar dileğiyle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title