Haberler

Beşiktaş, Göztepe maçını Tahkim Kurulu'na taşıdı

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, Göztepe maçında kural ihlali gerekçesiyle yaptığı itirazın reddedilmesinin ardından konuyu Tahkim Kurulu'na taşıdı.

Beşiktaş, Göztepe maçıyla ile ilgili itirazın Tahkim Kurulu'na taşındığını açıkladı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda Göztepe A.Ş. ile oynadığımız maçın ardından konu ile ilgili itirazımızı 28.01.2020 tarihinde Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na gönderilmek üzere TFF Başkanlığı'na ilettik. TFF Yönetim Kurulu, 13.02.2020 tarihli toplantısının ardından almış olduğu kararı ve başvurumuzun reddedildiğine dair yazıyı, TFF Genel Sekreterliği'nin göndermiş olduğu karar yazısı ile tarafımıza iletti.

"YALAN BEYAN İÇEREN HAKEM RAPORLARI NEDENİYLE"

İtirazlarımıza konu Yönetim Kurulu kararının temelinin, aksi yayıncı kuruluş görüntüleri ile kolaylıkla tespit edilebilen, yalan beyan içeren hakem raporlarına dayanmış olması ve Futbol Oyun Kuralları'nın amacına ve mantığına aykırı temele oturtulmuş olması sebebiyle konuyu 20.02.2020 tarihinde göndermiş olduğumuz duruşma talepli itiraz dosyamız ile TFF Tahkim Kurulu'na taşımış bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Beşiktaş, Göztepe maçını Tahkim Kurulu'na taşıdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (14)

1234:

aynen haklarını arasınlar bırakmasınlar

9
5
yanıtYanıtla
Kenan:

Fenerbahçeli olarak sonuna kadar destekliyorum

5
2
yanıtYanıtla
team system:

Göztepenin özellikle 2. Başkanı olacak kişi futbol sahada oynanır böyle bir olay için maç tekrarı yapılmaz Avrupa da bunun tekrarı olmaz çok nadirdir kural hatalarında maç tekrarı falan olmaz demiş . Yani herkesin yaptığı yanına kar kalsın öylemi hakem sürekli hata yapsın maç sahada oynanır deyip geçelim kural bilmesin yada bilerek yapsın maç sahada oynanır deyip geçelim öylemi 2. Başkan hazretleri hem siz hakkınızla mı maçı aldınız da konuşuyorsunuz ?

3
3
yanıtYanıtla
ÇARŞI TFF YE KARŞI:

adalet BİR GÜN herkese lazım olacak.

3
2
yanıtYanıtla
ayhan:

göztepenin suçu ne

2
3
yanıtYanıtla
zaa:

yoksa ne? suç duyurusu mu zaaaaaaaaaaaaaa

1
3
yanıtYanıtla
GS:

Acınacak haldesiniz kuşlar:)))))

0
4
yanıtYanıtla
musti:

ulan ağlamayın be . . . hadi diyelim hakem hata yaptı topu Göztepelilere verdi . o pozisyonun üstüne pozisyon geçiyo . gol olana kadar bjkliler napıyo acaba sinekmi avlıyolar ?

1
2
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

OLMUYORSA ZORLAMYİN LOO. BIHTIK BIHTIK

2
1
yanıtYanıtla
İbrahim:

Yani bu kadar kuralsızlık ilkesizlik olur. Bariz bir şekilde kural hatası var. Takımı önemli değil TFF nin amacı ne. Adaletli olun Futbolu uçuruma yuvarlıyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title