Haberler

Beşiktaş, Braga'ya 2-1 mağlup oldu!

Güncelleme:

Beşiktaş, Avrupa Ligi K Grubu 3. maçında sahasında konuk ettiği Braga'ya 2-1 mağlup oldu ve 3 maç sonunda puanla tanışamadı.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 3. maçında Beşiktaş, Portekiz ekibi Braga'yı ağırladı. Konuk takım sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Gruptaki ilk maçında Slovan Bratislayava'ya 4-2, ikinci maçında da Wolverhampton'a 1-0 yenilen Beşiktaş, üçüncü maçından da puan alamadı. Braga'nın gollerini Horta ve Wilson kaydetti. Beşiktaş'ın tek golü Umut Nayir'den geldi. Maç 1-1'ken Beşiktaş'ta Ljajic penaltı atışından yararlanamadı. Grubun 4. haftasında 7 Kasım'da Braga temsilcimiz Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek.

Beşiktaş, Braga'ya 2-1 mağlup oldu!

KARTAL İLK MAÇINA ÇIKTI

Beşiktaş'ta genç oyuncu Kartal Kayra Yılmaz, Braga maçının 61. dakikasında oyuna dahil olarak bu sezon ilk resmi maçına çıktı. Portekiz ekibi karşısında Oğuzhan Özyakup'un yerine dahil olan 19 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş forması altında ilk kez süre aldı. Genç futbolcu oyuna dahil olduğu andı siyah-beyazlı tribünler Kartal'ı alkışladı.

Beşiktaş, Braga'ya 2-1 mağlup oldu!

BAŞKAN ÇEBİ'NİN İLK MAÇI

Beşiktaş, hafta sonunda başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi yönetiminde ilk maçına çıktı. Çebi, babası Yaşar Kaptan Çebi, eşi Berna Çebi ve kızlarıyla tribünde yer aldı.

Beşiktaş, Braga'ya 2-1 mağlup oldu!

TRİBÜNLER DOLMADI

Bu sezon beklentileri karşılayamayan Beşiktaş'ın Braga ile oynadığı karşılaşmada tribünler dolmadı. Vodafone Park'ın tribünlerinde boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı yaklaşık 15 bin taraftar izledi.

Beşiktaş, Braga'ya 2-1 mağlup oldu!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (18)

Memleketim:

Basari dilesem benim dilegimle olmuyor. Basari iyi anterönör ve iyi futbolcularla oluyor.

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunlardan hic bir cacik olmaz ölü fener gitseydi bir suru puan toplardi vallahide billahide

5
5
yanıtYanıtla
Güldürme:

ÇARPILACAKSIN !

yanıt2
yanıt1
Adınızı Yazın:

turkiyenin yüz karalari mahale takimindanda kötü bunlar tuh yaziklar olsun

5
4
yanıtYanıtla
hakan06:

haydi kızlar jimlastiğe gidelim

5
2
yanıtYanıtla
BJK:

SOZDE TURK TAKIMI HEPİSİ YABANCI

2
5
yanıtYanıtla
kartal nado:

sen var ya arkadaş ya maçı seyretmiyorsun ya da yazmış olmak için yazıyorsun . . . rumuzun bjk ama belli ki kadrolardan bile haberin yok ! necip , oğuzhan , güven , caner sence nereli ? 11 yabancı ile çıkan , gs ile karıştırmayasın ? hadi bas git kafamız zaten bi dünya , sana patlamayalım !

yanıt5
yanıt1
FB:

TÜRKİYEDİR FENERBAHÇE OLDUĞUNU KANITLADINIZ .

2
4
yanıtYanıtla
ah tuttu:

ağzınızdan feneri eksik etmediniz. Allah büyük. Avrupa fatihi dediniz. 3 maç 0 gol. son 29 maç sadece 2 galibiyet. peeeeehhh. . . de gedin hadi. fatihmiş .

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yıkıla yıkıla yıkıla ne yenmesını ne yıkılmasını dogru durust ögrene bıldık yıksak zaten göklere çıkartıyoruz şimdı yıkılıncada basarılı oluyoruz hep aynı hamam aynı tas

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title