Haberler

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Ligler yeniden başlar veya iptal edilebilir

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Liglerin oynanmaması bir temennidir. Nisan olur, Mayıs olur ligler yeniden başlar veya iptal edilebilir. Bunlar tartışmaya açık. Spor eğlence ama ülke sağlığını devam ettirmek daha önemli" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, koronavirüs salgını ve liglerin durumuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Çebi'nin açıklamaları şu şekide: "65 yaş ve kronik rahatsızlığı olanların dışarı çıkmamalarını öneriyorum. Evlerimizde kalalım. Yaşlılarımızın sağlığı da gençlerimiz kadar önemli. Umursamaz tavırlar sergilersek bu virüs bizim için büyük sorun olur. Biz kulüp olarak 65 yaş üstü üyelerimizle iletişim halindeyiz. Gençlerden yardım almalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bunu diğerlerine de tavsiye ederim.

"HÜKÜMETE KARŞI GELMEK OLMAZ"

Kovid-19 testini futbolculara yapmayı düşünüldü ancak bunu yasal yollarla yapmamız gerekiyor, hükümete karşı gelmek doğru olmaz. Devletin dışında yapılan Kovid-19 testlerine sıcak bakmıyorum. Bütün kulüplerde, virüslerden evvel geçmiş yönetimler kulüpleri öyle zararlara soktular ki, bir kerede virüsten zarar ederiz, sorun değil.

"TÜM OYUNCULARIMIZ KARANTİNADA"

Liglerin oynanmaması bir temennidir. Nisan olur Mayıs olur ligler yeniden başlar veya iptal edilebilir. Bunlar tartışmaya açık. Spor eğlence ama ülke sağlığını devam ettirmek daha önemli. Şu anda benim için spor 2. planda kalıyor. Şu an olağanüstü bir durum yaşanıyor. Yabancı futbolcuların ülke dışına çıkmasına izin vermiyoruz. Karantina onlar için de geçerli. Bazılarının çocukları yurt dışında ama şu an yanlarına gitmelerinin risk olacağını anlattık."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500

Yorumlar (9)

Enis Dede:

İptal edilmesini rüyanda görürsün ancak! GS nin şampiyon olmasından korktunuz yine tabi. Ah keşke iptal olsa diyosunuz demi!!!

4
14
yanıtYanıtla
HIZLIJOO:

Ne diyo bu çebiş anlayan varmı.

4
6
yanıtYanıtla
Alper:

Lig tescil edilmelidir bu süreç uzarsa kontratlar biter oynayacak futbolcu kalmaz

4
5
yanıtYanıtla
ts61:

şampiyona kupasını verin artık uzatmanın anlamı yok

2
2
yanıtYanıtla
oflu61:

ne kupası millet can derdinde sen gazoz kapağı peşindesin.

yanıt3
yanıt1
GALATASARAY:

HAHAHAHAHA HAMSİLER BİRBİRİNİ YEMEYE BAŞLAMIŞ BİLE :DD BETER OLUN :DD

yanıt0
yanıt0
FENERLİBAHÇELİ34:

Yahu, dünya ne halde, memleket nelerle mücadele ediyor bunlar hala Top''un peşinde. Çocuk musunuz ya. Yürü git, kim şampiyon olursa olsun. .

1
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ÇALSIN DÜDÜKLER BAŞLASIN FUTBOL, KEYFİMİZ GELSİN LOO

0
0
yanıtYanıtla
mikbal:

amma yaptınız ha la bu sezonun şampiyonu trabzonspordur adamlar hakkıyla kazandı hak yemeyelım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title