Haberler

Beşiktaş - Antalyaspor Maçında Kural Hatası Yapıldığı İddia Edildi

Güncelleme:

Eski hakem Ahmet Çakar, Deniz Çoban ve Seçim Demirel, Beşiktaş'ın sahasında Antalyaspor'a 3-2 mağlup olduğu maçta kural hatası yapıldığını ifade etti.

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan mücadelede ilginç bir an yaşandı. Top taç çizgisinden çıkmadan önce siyah-beyazlı takımın yardımcı antrenörü meşin yuvarlağa bir müdahalede bulundu. Bunun üzerine maçı durduran hakem Halis Özkahya, mücadeleyi hakem atışıyla başlattı. Eski hakemler bu pozisyonda kural hatası olduğunu söylediler.

İşte Ahmet Çakar, Deniz Çoban ve Seçim Demirel'in pozisyonlar ilgili yorumları;

AHMET ÇAKAR

"Beşiktaş maçında kural hatası var. Ciddi kural hatası var. Hakem hatası demiyorum. Hakem hatası şudur, adam elle gol atar. Hakem golü verir. Ben onu görmedim der. Bu hakem hatasıdır. Burada ise Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü saha içinde tutuyor, hakem bunu görüyor ve taç geçersiz diyor. Bu yüzden maçta kural hatası var. Tekrar edilmesi konusunda bir şey demiyorum. Zaten her kural hatasında maç tekrar edilmez."

DENİZ ÇOBAN

"Bir FIFA hakemi böyle bir pozisyonda kural hatası yapıyorsa, yanmışız. Oyun o pozisyonda hakem atışıyla başlamamalıydı."

SEÇİM DEMİREL

"Beşiktaş AŞ yardımcı antrenörü saha içerisine müdahalede bulundu oyunu durduran hakem, kural gereği oyunu direk serbest vuruşla başlatması gerekirken hakem atışıyla başlattı. Bu bir kural hatasıdır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (42)

Şenol Hoca:

Bence Maç 0 - 0 dan baştan oynanması lazım

11
10
yanıtYanıtla
Fb:

Ulan 8 taşlar varmı süpor külübünüz varmlan varmı. Neymış jimlastık külübü akılın olun 8 taşlar

7
13
yanıtYanıtla
sen önce adam ol:

ulan sensin serçe utanmıyonmu koskoca kartalın yanında ötmeye alır havalandırır seni

yanıt0
yanıt0
ANTİ FB:

FB SEN AKIL YOKSUNUSUN 8 KEZ YUT YAŞLARI ANLARSIN. .

yanıt0
yanıt0
GARİP 6S LİLER:

aykut kocamanın taç örneği ile dalga geçmeye çalışanlar taçtan medet umar hale gelmişler=))daha beter olabilirsiniz. . .

12
6
yanıtYanıtla
Siyah Beyaz:

sen ve senin zihniyetinde fb liler olduğu sürece fb sürünmeye devam eder unutmayın allahında bir sopası var 2 haftadır nasıl vuruyor görüyorsunuz not: Beşiktaşla uğraşanın çocuğu olmaz

yanıt3
yanıt4
teli:

Beyiniz Galatasaray 6s kullanan fakir kardeşim. :))

yanıt1
yanıt4
GARİP 6S LİLER:

BİR CÜMLE İLE 2 AV. KUDURUN VE BETER OLUN. . .

yanıt3
yanıt3
7B li:

kuduran ve beter olan belli gibi ama neyse koç yumurtası ye sen biraz.

yanıt2
yanıt4
BURAKveMAVİŞ:

HALA MI AYKUT LAR GERİ KAFALILAR İLERLEYİN BİRAZ BE KAÇINCISINIZ LİGDE:DİNŞALLAH ALANYANIN YERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ GARİP:DMİŞ:D10. DAN 11. OLDUNUZ GİDİYONUZ KİM GARİP PERİŞAN 18. YE HADE BAKİM NAŞŞŞ NAŞŞŞ BETER OLUN İNŞALLLLAAAAH KONUŞURSANIZ DAHA PESSSSSS GİDİN ÇÜRÜKLERİNİZİ ÇÖPE ATIN DİRAR LAR TOPALLAR KALDIRIMLAR VOLKİLER TOLKİLER PAF LARA MI TAFLARI MI YOLLUCANIZ NAPÇANIZ NEREYE ATÇANIZ :D:DU REZİLLİKLERLE KONUŞUYONUZ BİDE AYKUT MUŞ:d:D

yanıt2
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title