Haberler

Arda Turan Tarafından Burnu Kırılan Şarkıcı Berkay Şahin Eşiyle Adliyeye Geldi

Güncelleme:

Emirgan'da bir gece kulübünde çıkan tartışmada şarkıcı Berkay'a kafa atarak burnunu kıran, daha sonra gittiği hastanede silah çekip ateş açan futbolcu Arda Turan adliyeye geldi. Berkay Şahin ise Özlem Ada Şahin'le geldi.

3 ay önce şarkıcı Berkay Şahin'le kavga ederek burnunu kıran daha sonra ruhsatsız silahıyla hastaneye giden Arda Turan, sabah erken saatlerinde avukatıyla İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne geldi. Berkay Şahin ise adliyeye eşi Özlem Ada Şahin'le geldi.

BERKAY'IN BURNUNU KIRMIŞTI

Arda Turan ve Berkay Umut Evirgen'in işletmeciliği yaptığı mekanda birbirine girmişti. İddialara göre Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i taciz etmişti. Arda Tura'nın eşini taciz ettiğini öğrenen Berkay futbolcuyla konuşmak istemişti. Ancak Arda Turan'la konuşmak isterken kavga büyümüş ve Berkay'ın burnu kırılmıştı.

Berkay'ın Burnunu Kıran Arda Turan, Duruşma İçin Adliyeye Geldi

ADLİYEYE GELDİLER

Berkay'ın hastaneye gitmesinden sonra Arda Turan da silahla hastaneye gitmişti. Hastanede yaşanan kavgada ise Arda Turan'ın silahı bir el ateş almıştı. Arda Turan olayın namus meselesi olmadığını söylese de Berkay hep aksini söylemişti. Tüm bu olay sonrası ise iki ayrı dava açılmıştı ve davanın 31 Ocak 2019 tarihinde görülmesine karar verilmişti. Arda Turan, bugün görülecek dava için avukatıyla adliyeye geldi. Berkay ise avukatı ve eşi Özlem Ada Şahin'le adliyeye giriş yaptı.

3 Ay Önce Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin Duruşma İçin Adliyeye Geldi

Berkay'ın Burnunu Kıran Arda Turan, Duruşma İçin Adliyeye Geldi

3 Ay Önce Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin Duruşma İçin Adliyeye Geldi

3 Ay Önce Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin Duruşma İçin Adliyeye Geldi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çağlayan Adliyesi Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

ADINIZI YAZIN:

ceza filan almaz bu. soytarı.

17
0
yanıtYanıtla
AHMETS:

sözde kabadayı bozuntusu. rezil herif.

16
0
yanıtYanıtla
ronaldo:

yaw ne kadar antipatik biri bu ya, hiç bir yere yakışmıyor

15
0
yanıtYanıtla
DELPIERO:

EĞER ARDA''YI SUÇLU BULUP İÇERİYE 3-5 AY BİLE ATARLARSA İŞTE ADALET HALA BİTMEMİŞ DİYEBİLİRİZ. ŞUÇLU SUÇLUDUR.

13
0
yanıtYanıtla
LAPONYALI EDWARD:

Sanmam. Bizim ülkemiz olan Laponya''da sadece fakirler hapse girer.

yanıt3
yanıt0
adalet!:

adalet bizim gibilere işler böylesi soytarılara ceza meza verilmez

13
0
yanıtYanıtla
kompela:

avrupada böyle ağır adli durumlarda ünlü futbolcu veya referandum evetçisi falan demiyorlar içeri tıkıveriyorlar normal vatandaş kadar ceza veriliyor

12
0
yanıtYanıtla
burada:

bence ceza almaz . ceza alsa da ertelenir. cezalar avukatı olmayan fakir insanlar içindir.

11
0
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

Buz dolabının markası oktay olacak vardı öldü.

yanıt0
yanıt0
PORTAKAL ÇİÇEĞİ:

Ne o koçum , grand tuvalet giyinmişsin ! ''Ye kürküm , ye mi ''?

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title