Haberler

Bergüzar Korel, Amerika'da gündeliğe giden ablası hakkında ilk kez konuştu!

Güncelleme:

"Amerika'da gündeliğe gidiyorum" açıklamasıyla gündeme gelen Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bergüzar Korel, ablası hakkında ilk kez konuştu.

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, evliliği hakkında ilginç iddialar ortaya atan ablası hakkında ilk kez konuştu. Korel, "Aile fertlerimizin seçimlerine saygı duyuyoruz" dedi.

AMERİKA'DA GÜNDELİKÇİ OLDU

2005 yılında hayatını kaybeden oyuncu Tanju Korel ve Hülya Darcan çiftinin kızları Zeynep Korel, Amerika'da günlüğü 400 TL'ye temizlikçilik yapmaya başladı. Magazin gündemini sarsan bu olaydan sonra Zeynep Korel,kardeşinin evliliğinin bebek sayesinde devam ettiğini iddia etmişti. Ortaya atılanbir diğer bomba iddia ise Zeynep Korel'in Amerika'da bir kadınla evli olduğuydu.

Bergüzar Korel, Amerika'da gündeliğe giden ablası hakkında ilk kez konuştu!

BEBEK KONTROLÜNE GİTTİ

Geçtiğimiz akşam eşi Halit Ergenç'le Nişantaşı'nda görüntülenen Bergüzar Korel, ablası hakkında ilk kez konuştu. İkinci bebeğine 4 aylık hamile olan ve kontrol için doktora gelen Korel, muayene çıkışı ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bergüzar Korel, Amerika'da gündeliğe giden ablası hakkında ilk kez konuştu!

"ONUN TERCİHİDİR SAYGI DUYUYORUZ"

Korel ablası hakkında "Biz bütün aile fertlerimizin seçimlerine, hayatlarına saygı duyduk. Kendisi paylaştı, onun tercihidir. Saygı duyuyoruz" açıklamasını yaptı.

Bergüzar Korel, Amerika'da gündeliğe giden ablası hakkında ilk kez konuştu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Bergüzar Korel Zeynep Korel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (27)

miran:

kadın gündeliğe gider af edersin wc yıkamaya gider ayıbı yoki bunun kimseye minnet yok helal olsun

38
0
yanıtYanıtla
TAMER:

Ablası bir kadınla evli buna saygı duyarız diyor işte bu zındıkların aile anlayışı.

18
13
yanıtYanıtla
Rok:

siz böyle şuursuz bir sekilde yadırgadıkca allah başına verir elbet , oğlun der baba ben suphiyle evlencem görürsün sende

yanıt15
yanıt5
TAMER:

Hayatlarında İslâm olmayanların yaşantıları böyle sapıklıklarla doludur Evlatkarına İslâmı öğreten ana ve babaların çocukları Allahın emirlerini tutup, yasaklarından kaçarlar.Bir insanın kendine yaptığı en büyük kötülük kendini kandırmasıdır...

yanıt14
yanıt1
xxx:

bergüzer korelin ablası diye sultan gibi gezecek hali yok. . . mesleği becerisi elinden gelen iş ne ise onu yaoıyor ne var yani. . . doktor olmak, mühendis, kuaför vs vs olmak gibi bir meslek temizliğe gitmekte. . . . .

30
1
yanıtYanıtla
VVV:

Bravo. Senin gibi düşünen insanlara ihtiyacımız var.

yanıt14
yanıt2
Tanju BOLEL:

Mezara mı götürecen o kadar parayı biraz versen ne olur, kardeş değilmisiniz

3
21
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Kâfir kadınlar imân etmediklerinden dolayı , iman eden kadınlar da gâvur kadınlar gibi yaşadıklarından dolayı , inanmadıkları O Cehennemde azab görecekler.

5
8
yanıtYanıtla
Seren canj:

Çok doğru konuşuyor bergüzar herhez kendi hayatını yaşar kimene gerçi bizim ülkemizde herhez herhezin hayatına burnunu sokar arkadan konuşma da ilk sırada ülke neyse herhez önce kendi kapısının önündeki pisliği temizlesin önce hadi bakalım

9
4
yanıtYanıtla
Herhezci ayağınıza geldi:

Herhez ne dayı? Herkes olmasın o?

yanıt6
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title