Haberler

Benfica, Trabzonspor'un Genç Yıldızı Abdülkadir İçin 15 Milyon Euro Teklif Etti

Güncelleme:

Portekiz devi Benfica, Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür'e kancayı taktı. Bordo-mavili ekibin kapısını çalan Benfica, 15 milyon euro ödemeyi kabul etti.

Trabzonspor altyapısının Türk futboluna hediyesi olan Abdülkadir Ömür her geçen gün taliplerini artırıyor. Geçen sezon 3 gol, 6 asistlik performansıyla dikkat çeken 18 yaşındaki futbolcuya son olarak Portekiz devi Benfica talip oldu.

ÖDEME İKİYE BÖLÜNECEK

Kırmızı-beyazlılar, genç yıldız için Karadeniz temsilcisine 15 milyon euro teklif etti. Portekiz ekibi ödemeyi 10 milyon eurosu bir hafta içinde 5 milyon eurosu ise devre arasında ödenmek üzere olduğu öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminin kısa zamanda bu teklifle ilgili karar vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkadir Ömür Trabzonspor Portekiz Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Fırtına 61:

Arkadaşlar, olaya fanatizm penceresinden bakmayın. Bazı arkadaşlar sırf Abdülkadir Trabzonspor forması giydiği için para etmez diyor. Ancak bir şeyi iyi görmek lazım. Futbol görsel bir şölen. Sahada Messi''yi, Zidan''ı, Ronaldo''yu, Sergen Yalçın''ı izlediğimizde büyük keyif alıyorduk. Neden? çünkü onlar sahada fark yaratan oyuncular. Tribünlere keyif veren insanlar. Haliyle Abdüş''e gelen bu teklifler abartı değildir. Daha çok genç ve bzi yurt dışında çok iyi temsil edecektir.

8
2
yanıtYanıtla
Rıza Hoca:

Hemen verin hemen. Hem TS hem de Milli Takım kazanır. Benfica önemli bir vitrin.

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

satın bir sonraki satiştan pay isteyin iyi fiyat

6
0
yanıtYanıtla
şapkacı:

PİYASAN VARKEN GİDECEKSİN. TRABZON DA KÖRELİP GİDECEĞİNE GİTSİN . ÜÇE BEŞE BAKMASIN

3
2
yanıtYanıtla
yasin öz:

bnece çok az rakam benfica bu oyuncuyu 50 ye rahat satar

5
0
yanıtYanıtla
Rizeli:

30.000 € eder başkan aptal değil.cok genç dünyada genç futbolcu yok

1
4
yanıtYanıtla
Hakikat:

Kim diyor ya hu 15 felan avrupalı salak mı ???

0
4
yanıtYanıtla
BAFRALI:

bence hemen satılmalı. istatistik olarak bu şekilde parlayıp sönen çok. ayrıca sezonda kaç gol ve asisti var. ne oyuncular geçti böyle. inşallah başarılı olur

2
2
yanıtYanıtla
Bordomavi29:

15 milyonmu 20 milyonmu karar verin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title