Haberler

Belhanda'nın menajeri William D'avila: Belhanda'ya yıllık 9 milyon euro önerdiler

Güncelleme:

Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Younes Belhanda'nın menajeri William D'avila, "Yaz döneminde Suudi Arabistan'dan iki teklif getirdim ona. Yıllık 9 milyon euro önerdiler. Reddetti. Geçtiğimiz Ocak ayında Monaco ısrarla istedi. Reddetti. Çünkü Galatasaray'ı seviyor." dedi.

Younes Belhanda'nın menajeri William D'avila, Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. D'avila, "Belhanda Galatasaray'a aşkla bağlı. Bunu fırtınalı bir aşk öyküsüne benzetebiliriz. Kulübü çok seviyor. Fatih Terim'i çok seviyor. Terim de onu çok seviyor. Belhanda çok iyi bir insan. Kimsenin dedikodusunu yapmaz. Hissettiğini söyler. Oynadığı maçlarda Galatasaray kazanıyor. Montpellier'de şampiyonluk. Dinamo Kiev'de şampiyonluk. Nice'de Avrupa Kupaları'na katılma derecesi elde ettiler. Galatasaray'da iki şampiyonluk ve kupalar. Hep kazanan bir oyuncu." dedi.

"GALATASARAY'I PARAYA DEĞİŞMEDİ"

Ünlü menajer, "Yaz döneminde Suudi Arabistan'dan iki teklif getirdim ona. Yıllık 9 milyon euro önerdiler. Reddetti. Geçtiğimiz Ocak ayında Monaco ısrarla istedi. Reddetti. Çünkü Galatasaray'ı çok seviyor. Ailesi burada çok mutlu. İstanbul'da harika bir yaşamları var. Galatasaray'ı paraya değişmedi." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (15)

ANALİST:

Tüm suçu bu adama yıktınız ya, az buçuk futboldan anlayan insan Belhanda''nın takım için ne kadar faydalı olduğunu görür, oyunu çift yönlü oynayan ender 10 numaralardan biridir kendisi, bu yüzden futboldan anlamayanlar boş yorum yazmasın. Önce takımın geneline bakın, takımda genel olarak yardımlaşma eksik bir isteksizlik var, futbolu ağır oynuyoruz.

4
3
yanıtYanıtla
galatasarayli:

ben de katiliyorum bence iyi futbolcu fakat takim da yardim yok .terim sistemde kuramadi . her mac dolaclama oynuyoruz.dolaclama oyanayan takimda belhanda da yapamiyo bence terim belhandanin yanina onu hafifletecek bir futbolcu oynatmasi lazim onun ayarinda onun oyun zekasinda sero ve nezonzi bu ayarda degil

yanıt0
yanıt0
herşeyemaydonoz:

Adam yaptığı açıklamada; ''ben 10 numara değilim 8 numarayım, oyun kurucuyum. . '' demiş. Hala adamdan 10 numara performansı bekleniyor. Aslında sorun oynaması gereken 10 numarada ''bir numara'' olmaması. Dinleniyor ya!

yanıt0
yanıt0
M.Çek:

Hemen götür yalancı götürmezsen namertsin. Oralar Türkiye gibi çiftlik mi? GS yi niye sevsin. Yalan söyleme parayı ve İstanbul''u seviyor

7
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

galatasaraya geldiğinden beri 1 maçta faydalı oynamadı anca kafasına göre takıldı

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hemen gitsin ise zaten yaramiyor

5
1
yanıtYanıtla
bence:

hemen ikilesin o zaman , Galataaray da 10 numaralı formatı giyenlere hakarettir bunun kalması

3
2
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Sever tabi... küfür etti sineye çektiler conconlar... 1 gol atar şarkılar yazarlar... mideleri geniş bunların...

2
2
yanıtYanıtla
KENANN:

Tamam şimdi def olabilirsin.

0
1
yanıtYanıtla
Messi:

o zaman adam gibi topunu oynasın

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title