Haberler

Belhanda için şok iddia: Fatih Terim biletini kesti

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Cenk Ergün, Fatih Terim'in taraftarla küfürleşen Belhanda'nın biletini kestiğini ve Faslı yıldızın takımdan gönderileceğini açıkladı.

Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Cenk Ergün, 29 yaşındaki Faslı yıldızın devre arası takımdan ayrılacağını belirtip, "Belhanda'nın bileti kesildi" dedi.

TERİM, BELHANDA'YI İSTEMİYOR

Ergün, Fatih Terim'in G.Saray'ın Real Madrid ile İstanbul'da oynanan maçta taraftarlara küfür eden Belhanda'yı sildiğini belirterek, "İspanya'daki Real Madrid maçının rövanşında oynamaması ve Gaziantep'ten İstanbul'a erken gönderilmesi Faslı starın artık kadroda düşünülmediğinin kanıtı. 7-8 milyon euro gelir beklenen Belhanda keşke daha önce ayrılsaydı. O zaman takıma maddi anlamda çok daha fazla katkı sağlayabilirdi" ifadelerine yer verdi.

Belhanda için şok iddia: Fatih Terim biletini kesti

ONYEKURU YUVAYA DÖNECEK

Sarı kırmızı ekibin eski yöneticisi, Galatasaray'ın Ocak ayı transferleri hakkında da bilgi vererek, "Henry Onyekuru'nun devre arasında Galatasaray'a döneceğini biliyorum. Sinan Gümüş'ün ise sarı kırmızılı ekibe döneceğini düşünmüyorum. Sinan, Genoa'da kalacak ve şansını zorlayacaktır. Yaz transfer döneminde Mbwana Samatta için girişimde bulunan yönetim, sakatlıklar sonrası bu oyuncu için tekrar düğmeye basabilir" diye konuştu.

Belhanda için şok iddia: Fatih Terim biletini kesti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

Memleketim:

Sen kimsinde bilet kesiyorsun. Küfür ettigi an biletini kesecektin. Taraftarin gözüne sirin gözükmek basarisizligini ört pas etmek icin yem atiyorsun ortaya. Senin isine son vermeliydi yönetim. Mafya kilikli sen ve tiyatrocu, sahtekar Senol bu ülkenin futbolundan elinizi ayaginizi cekin artik.

7
4
yanıtYanıtla
ali veli:

yılmaz hocam tanıdım seniii!!!

yanıt0
yanıt0
YAPMA YAV!!!:

GİŞE MEMURU OLDUN BU SENE, TAAA BAŞTAN BERİ HER HAFTA BİLET KESİYON DA SONRA AYNI ADAMLAR GENE OYNUYOR SONRA GENE BİLET KESİYORSUN. SENİN BİLETİNDE TEZ ZAMANDA KESİLE İNŞALLAHTA KÖKTEN KURTULALIM HEPİNİZDEN.

6
2
yanıtYanıtla
Serkan B.:

bilet kese kese oyuncu kalmayacak takim da. ama tabiiki asparagas haber oldugunu hepimiz biliyoruz.

6
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

BİR FENEVLİ OLARAK BEN DE SEVMİYOM BU ADAMI . NEDENDİR BİLMİYORUM . SEVMİYOM LAA

5
1
yanıtYanıtla
mal müdürü:

taraftara söverken kolluyordun ne oldu sana mı bişiy dedi hz fatih

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sen önce kendi biletini kes, ötekilerinide yönetimle beraber birlikte götür, nasil olsa hepiniz Galatasaray sayesinde dört köse oldunuz. . . .

4
1
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

insallah dogru haberdir

4
0
yanıtYanıtla
tan gürkan:

siz kendinizi kesin oyuncusunu tanımayan başkanlar

3
0
yanıtYanıtla
Falcao:

Ben cimbomu sevdim

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title