Haberler

Bekir Bozdağ'ın Köşeye Sıkıştığı Soru

Güncelleme:

Bir gazeteci, Bakan Bozdağ'a daha önce 'kendisine atılan yumruğun takipçisi olacağı' sözlerini hatırlatarak 'tekmeci müşavirle' gönderme yaptı.

Soma'da bir madencinin Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel tarafından tekmelenmesi olayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a soruldu.

CEVAP VEREMEDİ

Bozdağ, " Hacıbektaş'taki anma törenlerinde kendinize yönelik yumruklu saldırı girişiminin takipçisi olacağınızı açıklamıştınız. Soma'da Başbakanlık müşavirinin attığı tekmenin de aynı şekilde takipçisi olacak mısınız?" sorusuna cevap veremedi.

DAĞA KAÇIRILAN ÇOCUKLAR

Adalet Bakanı, Türkiye Noterler Birliği'nin 43. Olağan Kongresi'nde konuştu. Sık sık hukuk vurgusu yapan Bozdağ, "Türkiye'yi hukuk güvenliği tartışmalarının dışında tutmak hepimizin asli görevidir." dedi. Zaman'dan Ayşenur Parıldak'ın haberine göre yasama, yürütme ve yargının hep birlikte bu kurumu ayakta tutması gerektiğini söyledi. Program çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Bozdağ, bir soru üzerine, çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çatışma ortamının olmamasının son derece önemli bir gelişme olduğunu belirtti. Başbakan'ın kaçırılan çocuklarla ilgili (B) ve (C) planları olduğuna yönelik açıklamalarının hatırlatılarak, bu konuda nelerin yapılacağının sorulması üzerine Bozdağ, "Kaçırılan çocuklar hepimizin çocukları. Onları bulmak, onların sağ ve salim ailelerine kavuşmasını temin etmek hükümetin görevidir. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde sonuç ortaya çıkacaktır. Umarım kısa sürede çocukları ailelerine kavuştururuz." dedi.

'PARALEL YAPI' İDDİALARI

Bir gazetecinin 'paralel yapıya' yönelik iddiaları hatırlatıp, Adalet Bakanlığı'ndaki görevden almaları sorması üzerine, görev değişikliğine ilişkin tasarrufun daha önceden yapıldığını, atamaların yasalar çerçevesinde olduğunu söyledi. (Kaynak: Zaman)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bekir Bozdağ Hacıbektaş Türkiye Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (48)

BİRİİİİ...:

takipçisi olacak elbette müşavirin saglık durumunun takipçisi olacak çünkü halkı tekmeliyecek sağlıklı elemanlar lazım...

70
17
yanıtYanıtla
reis:

bakıyorum bir uyanma söz konusu 12 yıldır bunların adaletini yeni çözdünüz burovo bunlar kendileri 2 yılda emekli olur 7500 tl maaş alır vatandaş 65 yaşında emekli olur 800 tl maaş alır vatandaşı tekmeler gider birde rapor alır

73
6
yanıtYanıtla
vatansever:

adamın raporu var 7 gün.tekmelerken kılı dönmüş.

26
33
yanıtYanıtla
sakin duruş:

Çalışmadığım yerden sordunuz :(

57
1
yanıtYanıtla
otcu:

sorulan soruya bak be gazeteci IQ;sunun dusuk oldugunu bu soruyla kanitlamis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13
41
yanıtYanıtla
oktay dereli23elazizz23@gmail.com:

hadi lan adam tam yapıştırmış kapağı. zaten senin gibi at gözlüğü takan adamlar yazar bu yazıyı ancak

yanıt0
yanıt0
erenerolemre@hotmail.com:

Sayin bakan hukuksuz yaptirimlardan hesap vereceksiniz

18
34
yanıtYanıtla
otcu:

o tekme alisiz alevilere atilmistir :)

35
17
yanıtYanıtla
.................MJS@KK.COM:

OTCU OLDUĞU YAPTIĞIN YORUMLARDAN BELLİ TAM BİR OTCU KOYUNSUN :)))))

yanıt0
yanıt0
ANTİ RTE - ANTİ AKP:

ALLAHIM ŞU ADAMDAKİ TİPE BAK ÇAY DEMLE. çOK ARIYORLARMI ACABA. kOSKOCA MEMLEKETTE ADAMMI KALMADI. AYNI ZAMANDA BEYİN DE YOK. SORULAN SORUYA CEVAP VEREMEYİP ZIRT DİYE KALIYORSAN O KOLTUKTA İŞİN NE.

34
17
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title