Haberler

Yasağa uymayarak yürüyüşe çıkan genç kızın röportajı pahalıya patladı: 3 bin lira ceza

Güncelleme:

Yasağa rağmen sahilde yürüyüşe çıkan ve sokak röportajında , "Evde nereye kadar tutacaklar bizi. Ama belli bir süreden sonra insanın dışarı çıkası geliyor, evde kalamıyorum" ifadelerini kullanan genç kız adresinden tespit edilerek 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile yurt genelinde sahil bantlarında ve parklarda yürüyüş yapmak yasaklanmıştı. Vatandaşların birçoğu virüsten korunmak için kurallara uyarken dün ise Beşiktaş'ta bazı vatandaşlar yasağı hiçe sayarak sahilde yürüyüş yapmaya devam etmişti. Sahil boyunca devriye gezen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, yasağa uymayan vatandaşları ikaz ederek mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunmuştu.

"BİZİ NEREYE KADAR TUTACAKLAR"

Bu kapsamda tüm uyarıları rağmen dışarıya çıkarak sahilde yürüyüş yapan Dilek Turgut ismindeki genç bir kız, "Evde canım sıkılıyor ve genelde bu saatlerde burası çok sessiz oluyor. Bu saatlerde burada çok fazla kimse olmadığı ve tek olduğum için yürüyüş yapıyorum. Evde nereye kadar tutacaklar bizi. Ama belli bir süreden sonra insanın dışarı çıkası geliyor, evde kalamıyorum" demişti.

Yasağa uymayarak yürüyüşe çıkan genç kızın röportajı pahalıya patladı: 3 bin lira ceza

3 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Bu sözlerinin ardından harekete geçen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, genç kızı bulabilmek için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda polis, Şişli Mecidiyeköy'de yaşadığını tespit ettiği Dilek Turgut'un evine gitti. Genç kıza burada önce toplum sağlığı için uyarılarda bulunan polis, "Hıfzısıhha Kanununa ve tedbirlere uymamak" suçundan işlem yaparak 3 bin lira da idari para cezası kesti. Bir süre şaşkınlık yaşayan genç kız ise, vatandaşlardan özür diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bebek Genç Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (105)

Gurbetci:

Kasayi bu yontemlerlemi dolduracak hukumet? Kiz tek basina oturmus koltukta, kime ne zarari var? Baskalarina 1.5m mesafede durursa, sorun yok. Ceza yazan memurlar ta icine girmis. Kalabalik yerlerde bulunmayin yeter.

7
43
yanıtYanıtla
SS:

malmısın yoksa hala tehlikenin farkında olmayan ergen misin sen

yanıt6
yanıt2
Gözlem:

Bazı ahmaklar, 24 gün evde karantinada kalırlarsa, 30 gün süre ile sokağa çıkılmazsa, salgının yavaşlayacağını, tepe noktasına varıp vaka sayısında düşüş bekliyorlar ya. . YANILIYORLAR. ! Dünyanın hiç bir yerinde dediğiniz şey henüz gerçekleşmedi. En kötüsüne kendinizi hazırlayın. ! Türkiyede, akıllı insanların sözü dinlenmiyor. Ahmaklardan bu kadar. PARA TOPLAMAKLA SALGIN HASTALIK DA, EKONOMİK KRİZ DE BİTMEZ. . !

9
33
yanıtYanıtla
Yunus:

Tedbirli ve tedarikli olmanın ve toplumsal dayanışma içinde bulunmanın neresi ahmaklık? Yahu bir afet yaşanıyor! Bu ne dipsiz bir nefret, bütün dünya mücadelemizi takdir ederken, bu nasıl körlük, anlamak mümkün değil.

yanıt15
yanıt5
Yusuf:

Suan pik yapmis hir ahmagin yazisini okudum

yanıt0
yanıt1
Cbbar:

Tedbir bizden takdir ALLAH tan

yanıt2
yanıt1
yanlışın var çinde gerçekleşti:

ne öneriyorsub sürü bağışıklığımı? koyunlarda bu gerçekleşiyor zaten endişelenmeyin

yanıt2
yanıt0
Gözlem:

ÇİN. . ??? Gerçek sayıları vermiyorlar. Sattıkları test kitleri bile SAHTE. . Para verip aldın. Kullanamıyorsun. . ! Test sonucu NEGATİF gelenler, belirti vermeden, önce bulaştırıp sonra KORONA''dan ölüyor. Dünya onlar için 1 dolar. . ! 1 dolara dünyayı satarlar. Koyunlara gelince, onlar CAN derdindeler. KASAP ET DERDİNDE. . ! Sürü dağılacak. ! Bir şey yapmalı. ! Ama ne yapacaksın. ? KAMPANYA. . Kim yapacak. ? Sen yapamazsın. . Salgın hastalıktan RANT elde etmek akla zarar. !!!

yanıt2
yanıt1
kaynak?:

nerenden uydurdun?neticendenmi?

yanıt1
yanıt0
sahte testmi?:

ülkeler mal alırken standart koyuyor ve ön inceleme için mutlaka keşif yapıyorlar ; örn japonyaya öyle kolay mal satamazsınız inanılmaz standartları cardır, neden? toplumu riske atarsınız, boru değil ithalaçyı oyarlar; anca buraya kakalarlar , getirende cemaatlerdir hiç endişeniz olmasın

yanıt0
yanıt1
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title