Haberler

Batuhan Karadeniz 2 gol attı, Bandırmaspor kazandı

Bandırmaspor'un sahasında Niğde Belediye'yi 4-1 mağlup ettiği maçta 2 gol kaydeden Batuhan Karadeniz, takımına galibiyeti getirerek mücadeleye damga vurdu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan takımlardan Bandırmaspor, ligin 9. haftasında sahasında Niğde Belediye ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1 galibiyetle bitiren Bandırmaspor'da sezona fırtına gibi başlayan Batuhan Karadeniz damga vurdu.

BATUHAN KARADENİZ FIRTINASI

Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanan maçta Niğde Belediye'nin golünü 11. dakikada Embiya Ayyıldız atarken, ev sahibi Bandırmaspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 6. ve 90. dakikalarda Batuhan Karadeniz, 68. dakikada Sinan Akaydın ve 90. dakikada Erkan Taşkıran kaydetti.

Son 3 maçta 5 gol atan ve bu hafta da rakip fileleri sarsmayı başaran 28 yaşındaki futbolcu bu sezonki 8. resmi maçında 6 gole ulaşmayı başardı.

Batuhan Karadeniz 2 gol attı, Bandırmaspor kazandı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Batuhan Karadeniz Niğde Haberler

500

Yorumlar (9)

gerçekler:

senin kapasiten bu kadarmış aslan parçası senin yerin 2. 3. lig orda yıldız olursun sakın ha 1. lige gelme yine rezil olursun demedi deme

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

pislik ancak oraya yakisir ikinci liggggggggggggggg

3
2
yanıtYanıtla
Türk:

Oralarda takıl sen Batuhan.

4
0
yanıtYanıtla
HERKÜL:

boş adam

1
0
yanıtYanıtla
cemal:

cıngıllıoğlu lisesinden adam cıktı diye sevinmiştik ama koca bir yalanmış

0
0
yanıtYanıtla
AntiTs:

harcadı kendini

0
0
yanıtYanıtla
kadir altunbaş:

adamsın boş sözlere aldırma yolun açık olsun yakışıklı

0
0
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

ÇOK DEĞİL BİR KAÇ MAÇ SONRA GERÇEK KİMLİĞİNE BÜRÜNÜR VE YİNE KIRMIZI KARTLARLA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYA BAŞLAR SİZ DE ARKASINDAN BOŞ GÖZLERLE BAKMAYA DEVAM EDERSİNİZ. . !

0
0
yanıtYanıtla
doğrucu:

kendini nereden nereye getirdin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title