Haberler

Batman'da adliye önündeki silahlı kavgada 1 kişi öldü

Güncelleme:

Batman'da adliye binasının önünde arazi anlaşmazlığı sebebiyle davalık olan iki grup birbirine girdi. Silahların çekildiği kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Batman'da aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle açılan davaya katılmak için adliyeye gelen akraba iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Abdülaziz Özerdem (29) yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

ADLİYE ÖNÜNDE TARTIŞTILAR

Olay, sabah saatlerinde Batman Adliyesi önünde meydana geldi. Aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle görülen davaya katılmak için adliyeye gelen akraba oldukları öğrenilen Özerdem ailelerinin fertleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

Batman'da adliye önündeki silahlı kavgada 1 kişi öldü

ATEŞ ETTİLER

Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle Abdülkadir Özerdem (20), Nihat Özerdem (24), Erdem Özerdem (26) ve Abdülaziz Özerdem (29) yaralandı. Adliye önünde güvenlik önlemi alan polisler, kavgaya müdahale etti. Yaralılar gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Batman'da adliye önündeki silahlı kavgada 1 kişi öldü

POLİS GÖZALTINA ALDI

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Abdülaziz Özerdem, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Özerdim'in cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırılırken, diğer yaralıların hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Kavgaya karışan kişilerden bazılarının polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Batman Cinsellik Cinsellik Cinsellik Cinsellik Cinsellik Cinsellik Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (47)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Oksijen israfı harbiden gereksiz memleket şu batman

54
99
yanıtYanıtla
efendi ol:

lan coşkunmusun tecavüzcümüsn adından da belli olmayan mahlukat seni, bir olay yaşandığında o olayı tüm o yerde yaşayan herkese bağlama , yoksa seni biyerde kısrtırırlar görürüsün o zaman benzetmeye çalıştığın o batman ve batmanlılar neymiş salak salak yorum yapma bidaha . . . . . ;)

yanıt40
yanıt24
Deliyürek:

Bende Doğuluyum ama maalesef böyle olayların çoğu doğu da oluyor. Cahillik gericilik buna denir işte. . Hepsine lanet olsun!

27
7
yanıtYanıtla
xl:

hadi ordan yalancı doğuluymuş, böyle olaylar ve çok daha beterleri batı illerinde hergün manşetlerde çarşaf çarşaf var doğuda bir olay çıktımı hemen içinizdeki şeytanı salmak için fırsatı kaçırmıyorsunuz.

yanıt9
yanıt5
xxx:

Kardeş doğu-batı diye ayırım yapma, hergün her yerde bu tip olaylar yaşanıyor. Dünya malına tamah eden sadece doğulular mı? batılı da mala mülke kısaca paraya tamah eder.

yanıt7
yanıt1
KAPTAN:

ARAZİ KAVGASI DÖNDÜ KAN DAVASINA.

26
2
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Bir toprak için canınızdan oldunuz adalet var gidip mahkemeye başvurun devlet kime verirse onun olur şimdi iyi mi oldu

16
8
yanıtYanıtla
Baykuş:

Kardeş dedigin gibi işlese eyw. Tam 15 yildir devam eden davamiz var.Adamlar paşa paşa malını yiyor sende izliyorsun

yanıt28
yanıt0
YAR-GIÇ:

adalet mi var? Allah Allah, nerde o adalet? sen gördün mü gerçekten? nıhahahah var!

yanıt23
yanıt10
Öylesine biri:

Şimdi gidip o araziye akıttığınız kanı kutlayın. . . Lanet olsun dünyalığınıza lanet olsun müslümanım deyip müslüman kardeşinin kkanını dökecek kadar gözünü kan bürümüş insanlığınıza. . .

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title