Haberler

Fenerbahçe Beko, Maccabi'ye 67-55 mağlup oldu!

Güncelleme:

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 5. hafta maçında İsrail'in Maccabi FOX takımına 67-55 mağlup oldu.

Maça çok kötü başlayan Fenerbahçe Beko, hücumda büyük sıkıntı yaşadığı ilk periyodu 12-6 geride tamamladı.
Düşük şut yüzdesiyle oynayan ve 11 top kaybı yapan sarı-lacivertli takım, ribauntlarda da etkisiz kaldı ve Maccabi FOX'un soyunma odasına 20 sayı farkla önde gitmesine engel olamadı: 41-21

MACCABİ, MAÇI BAŞINDAN SONUNA KADARÖNDE GÖTÜRDÜ

İkinci yarının başında üst üste top kayıpları yapan Fenerbahçe Beko, 24. dakikada 23 sayı (46-23) geriye düştü. Ali Muhammed ve Williams ile üst üste üç sayılık basketler üreterek 9-0'lık seri yakalayan sarı-lacivertli ekip, Datome ve Vesely ile basket üretmeye devam ederek 29. dakikada farkı 8 sayıya (49-41) indirdi. Maçın 3. periyodunu Maccabi FOX, 52-41 önde geçti.

Fenerbahçe Beko, Maccabi'ye 67-55 mağlup oldu!

FENERBAHÇE 4. YENİLGİSİNİ ALDI

İlk yarıdaki top kayıplarını aza indiren ve ribauntlarda etkili olan Fenerbahçe Beko, de Colo'nun 3 sayılık basketiyle 37. dakikada 59-54 ile farkı 5 sayıya kadar indirdi. Kalan dakikalarda savunma ribauntlarında etkisiz kalan sarı-lacivertli ekip, rakibin sayılarına engel olamadı ve sahadan 67-55 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe Beko 4. yenilgisini alırken, Maccabi FOX ise 3. kez kazandı. Fenerbahçe Beko, 1 Kasım Cuma günü saat 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Zalgris Kaunas'ı konuk edecek.

Kaynak: AA / Spor

Portekiz Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500

Yorumlar (11)

Gaddar Kerim:

BETER OL FENER

11
26
yanıtYanıtla
İZMİR''Lİ:

Kerim. . Anladın sen onu.

yanıt6
yanıt2
ANKARALI:

İSRAİL TAKIMINA DA YENİLİYORSUNUZ DEĞERSİZ VE KALİBRESİZSİNİZ. . .

7
7
yanıtYanıtla
Manisalı:

Kalibresiz dediğin takım Euroleague şampiyonu gerzek

yanıt9
yanıt3
ASLANSARAY:

Nede olsa vatandaslarina karsi yenilmisler sorun yok degilmi Fenoslar.

yanıt0
yanıt2
Loserbahçe:

Fenerbahçe is a EuroCup level team lol Xd

4
8
yanıtYanıtla
ANTİBİOTİK:

Geçen yıl futbol takımı bu yıl basketbol takımı dökülüyor Ali koç bu basket takımı Aziz yıldırım dönemin de avrupanın zirvesine oynuyor du her yıl.

8
2
yanıtYanıtla
aliiii:

ilk yarıyı eziyet çekerek izledim. 9 top kaybı var 7 si kaliniçten. . . 4 te 0 ikilik 2 de sıfır 3 lük ve yaptığı teknik faul. . . her iki takım adına sahada en fazla kalan oyuncu kaliniçç. . resmen yerlerde sürünüyor. . westerman, kaliniç lovern, ahmet, yaşlı baby dixon formsuz kostas bitik datome ile bu sene böyle geçer

8
0
yanıtYanıtla
KraL:

Bobby Dixon mı formsuz ? :D :D sen kafayı yemişsin

yanıt0
yanıt4
cc:

herşey sonsuza dek iyi gitmez solukas, ali muhammed , kalinic , datome gibi isimler fb de misyonlarını doldurduklarının geçen yıl sinyallerini verdiler. . artık yaşlı bir takımız oyuncuların form tutması zaman alacaktır , değişim dönüşüm şart . . .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title