Haberler

Basın mensupları Şenol Güneş'i ayakta alkışladı!

Güncelleme:

A Milli Takımımızı 5. kez Avrupa Şampiyonasına götüren Teknik Direktör Şenol Güneş'i basın mensupları ayakta alkışladı.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde H Grubu 9. hafta maçında sahasında İzlanda ile golsüz berabere kalan A Milli Futbol Takımımız, tarihi bir başarıya imza atarak, grup maçlarının bitimine 1 hafta kala 5. kez EURO 2020'ye katılma hakkı elde etti.

17 KASIM'DA RAKİP ANDORRA

Bu sonuçla puanını 20'ye yükselten A Milli Takımı, son maçlar öncesinde grubunu ilk iki sırada bitirmeyi garantiledi. Puanını 16'ya yükselten İzlanda ise gruptan çıkma şansını kaybetti. Ay-yıldızlı ekip, gruptaki son maçını 17 Kasım Pazar günü deplasmanda Andorra ile oynayacak.

ŞENOL GÜNEŞ'İ ALKIŞLARLA KARŞILADILAR

Maç sonunda Teknik Direktör Şenol Güneş, TRT Spor'un sorularını yanıtladıktan sonra mixed zonedan geçerek basın toplantısı odasına gitti. Basın mensupları burada A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'i alkışlarla karşıladı. O anlar kameralara yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

batman_lee:

Şenol Güneş medyaya rağmen Türkiye nin en iyisi. tebrikler

29
9
yanıtYanıtla
diyarbakır lı:

şenol hocam seni ve milli takımımı çok seviyorum

30
2
yanıtYanıtla
Gerçekçi !:

Merih çizgiden topu çıkarmasaydı acaba tepkiler ne olacaktı ? 90 Dakika boyunca vasat Burak Yılmazı saha da tutup , Yusuf gibi futboluyu son dakikalar oyuna alan direktör , defansta verdiği mücadele ile avrupaya gitmemizi sağlayan , topu çizgiden çıkartan Aslan parçası Merih ''in üzerinden kahraman ilan edildi !Canım Ülkem !

13
15
yanıtYanıtla
Arif:

Bjk kıymetini iyiki bilmemiş

19
3
yanıtYanıtla
TUFAN:

Bence hala yeteneksiz ve oyunu okuyamıyor maalesef

7
14
yanıtYanıtla
Fanatik:

Şenol hoca okumayı öğrenip önce seni üfleyecek hiç merak etme!

yanıt1
yanıt2
HAMZA:

FANATİK sana öylemi yaptı nerene üfledi :))))

yanıt1
yanıt0
SADECETARAFTAR:

VE SİZ İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE BU ÜLKENİN YETİŞTİRDİĞİ EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRDÜR ŞENOL GÜNEŞ

10
1
yanıtYanıtla
akın:

istemiyoruz

yanıt1
yanıt0
SADECETARAFTAR:

1 PUAN İÇİN SAHAYA CIKIP İSTEDİĞİMİZ 1 PUANI ALAN MİLLİ TAKIMIMIZI KUTLUYORUM. OLAYI KİŞİSELLEŞTİREN FUTBOL YOBAZLARINA DA SELAM GÖNDERİYORUM. TAVSİYEM SIRF ELEŞTİRMEK İÇİN DEĞİL BİRAZCIK DÜŞÜNÜP ELEŞTİRİ YAPMANIZ

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title