Haberler

Başbakan'a Benzeyen Yarışmacı, Murat Yıldırım'ı Şaşkına Uğrattı

Güncelleme:

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de Murat Yıldırım, Başbakan Binali Yıldırım'a benzeyen yarışmacıyı karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Kim Milyoner Olmak İster'de Başbakan Binali Yıldırım'a olan benzerliğiyle dikkat çeken yarışmacı sunucu Murat Yıldırım'ı şaşırttı.

KENDİSİNİ GENÇ HİSSEDİYOR

Aslen Rizeli olan 82 yaşındaki Cahit Özay, kendisini 30 yaşında gibi hissettiğini belirterek kendisine yardım etmek isteyenleri geri çeviriyor.

Başbakan'a Benzeyen Yarışmacı, Murat Yıldırım'ı Şaşkına Uğrattı

"BİR ANDA BAŞBAKANIMIZ GELDİ SANDIM"

Haberler.com'da yer alan habere göre; Başbakan Binali Yıldırım'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Cahit Özay'ı gören sunucu Murat Yıldırım, şaşkınlığını gizleyemedi. Yarışmacıyı görür görmez "Bir anda Başbakanımız geldi sandım" diyerek kıyafetini düzeltmesi dikkat çekti.

"BUNU BİR KİŞİ DAHA SÖYLEMİŞTİ"

82'lik yarışmacı da "Bunu bana bir kişi daha söylemişti" diyerek Başbakan Yıldırım'a benzetildiğini vurguladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Binali Yıldırım Magazin Haberler

500

Yorumlar (80)

başkan:

tamam

14
9
yanıtYanıtla
Leyla:

Tabi tabi

yanıt3
yanıt4
asdasd:

hainlere inat D E V A M.

11
7
yanıtYanıtla
volkan:

işinize gelmeyene hain damgası yetmedimi halen ülkenin hali bir şey soracağım adını yaz güzel kardeşim de gerçek adam olduğunu anlayalım klavye delikanlısı olmadığını hani. bir de tecavüz edilen erkek çocuklar hakkında ne düşünüyorsun anladın mı tamam mı?

yanıt1
yanıt3
Mesut:

Reis yuzde 60 la yine baskan secilir. 24 hazirandan sonra ulke normale döner. kasmayın bu kadar.

yanıt6
yanıt1
Volkan''a Cevap:

Volkan ben yazdığın arkadaş değilim ama kayıtsız kalamadım, Helikopterden insanlara ateş açıp öldürenler hain değil mi dini duygularını kullanıp paralar kazananlar, sınavlarda cevapları alıp devletin en yüksek makamlarına girenler hain değil mi? Tecavüz edilen erkek çocuklarına hükümet mi dedi tevacüz edin diye yapmayın Allah aşkına beynizi kullanın lütfen yorum yaparken. . .

yanıt3
yanıt1
Gerçekler:

Volkan''a cevap işinize gelmeyince seçmeni koyun, cahil , yok kömür makarnaya oyunu satan aciz insan gibi göstermeler neyin nesi, ama şunu unutmayınki bu aşağıladığınız insanların Oyuna muhtaçtır muhalefet. muhtaç olmasa idi zaten iktidar olurdunuz ömrünüz muhalefet olmakla geçmezdi . bizde diyoruzki durmak yok yola devam. önce seçmene saygı duymayı öğrenin.

yanıt2
yanıt0
24:

tamam tamam savaşmayın

yanıt1
yanıt1
VS:

Artık yeter TAMAM :)

7
8
yanıtYanıtla
mhp:

tamam tamam lan

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title