Haberler

Kurban Bayramı'nda Yurdun Dört Bir Yanında Aynı Manzara! Yasak Olan Yerlerde Kesim Yaptılar

Güncelleme:

Türkiye'nin birçok yerinde Kurban Bayramı'nda yapılan hayvan kesimleri korkunç manzaralara sebep oldu. Sivas'ta hayvan kesiminin küçük bir çocuğun gözü önünde yapılması ise dikkat çekti.

Başakşehir Şahintepe'de boş alana gelen çok sayıda kişi yasak olmasına rağmen kurban kesimi yaptı. Kesim sırasında küçük yaşta çocukların da bulunması dikkat çekti. Tüm uyarılara rağmen bazı vatandaşların da iş yerleri önünde kesim yaptığı görüldü. Sivas'ta küçük bir çocuğun korku dolu gözlerle hemen yanında kesilen kurbanlığa bakması dikkat çekti.

YASAK OLMASINA RAĞMEN KESİM YAPILDI

İstanbul'da yapılan tüm uyarılara rağmen kesim için belirlenen noktalar dışında kurban kesimi yapılıyor. Başakşehir'de bazı vatandaşların iş yerleri önünde kesim yaptığı görülürken, boş bir alanda da hem satış hem de kesim yapıldı.

Başakşehir'de boş arsa kaçak kesim yapanlarla doldu

KÜÇÜK ÇOCUKLARIN ÖNÜNDE KESTİLER

Kesim sırasında küçük yaşta çocukların da bulunması dikkat çekti. Tüm uyarılara rağmen bazı vatandaşların da iş yerleri önünde kesim yaptığı görüldü.

Kurban Bayramı'nda Yurdun Dört Bir Yanında Aynı Manzara! Yasak Olan Yerlerde Kesim Yaptılar

SİVAS'TA DÜŞÜNDÜREN GÖRÜNTÜ

Sivas'ta kesim yerlerinde bildik manzaralar yaşandı. Hayvanlar iş makinesi, traktör gibi araçlarla kaldırılacak kesildi. Çocuklar ise yetkililerin tüm uyarılarına rağmen, kesim yerlerinde, kurbanlıkların kesilmesini izledi.

Başakşehir'de boş arsa kaçak kesim yapanlarla doldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Başakşehir Şahintepe Sivas 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (24)

anti yobaz:

ben bu bayrami kabul etmiyor bu ne rezillik

6
19
yanıtYanıtla
Anti manyak:

Mübarek bayramı ağzına alma, ağzın temiz olmadığı belli, zaten bu senin bayramın değil, sen git inandığın bayramlar için konuş

yanıt0
yanıt0
SON BAHAR:

Bende Senin sözlerini kabul etmiyorum. Sen aptal cahil ve saygısız bir kisisin. Ben sana kızmak ve püskürtmek

yanıt0
yanıt0
TATAR REŞO:

O ÇOCUĞU ORAYA GÖTÜREN BABA NASIL Bİ İNSANDIR Kİ . . . ÇOCUĞUN İZLEMESİNE İZİN VERİYOR. . CAHİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LERRRRRRRRRR DPLDU HER YEREEEEEEE

11
8
yanıtYanıtla
Sanane ):

Sanane

yanıt1
yanıt2
TATAR REŞO:

HAYIR DIR BİRADER BAKIN İŞİNİZE SİZ HAYDİİİ YALLAHH

yanıt0
yanıt0
genezinli:

su haberi yapan arkadas, uzaydanmi geldi diye merak ediyorum. Kurban bayrami dini bir bayramdir. olmasi gereken neyse o oluyor. yakinda hayvan seviciler bunada karsi cikar. yinede herkesin bayrami mübarek olsun.

9
5
yanıtYanıtla
VATAN:

Benim bildiğim Müslümanlıkta kurban bayramı geldimi mülümanlar kendi aralarında toplanır kurbanlarını keserler onuda kapıkapı dolaşıp fakirlere dağıtırlar kendilerine azıcıkbir pay ayırırlar veya ayırmazlar kendileri zaten her hafta kasaptan alırlar ama burda nerde kestirirkestirmez oracıkta kavurmasını yapıp yiyenler var devlette böylebirşey uygulamaya koysa acaba kaç müslüman kurban keser birkeresinde dağıttıklarındagörmüştüm etten çok kemik veriyorlar yazık sözüm ona müslümanız

11
0
yanıtYanıtla
CHE:

Bunun adı bayram deil, VAHŞETTİR.

3
6
yanıtYanıtla
ÎSLÂMDA ADAP VE HASSASÎYET:

Her fırsatta suçladığınız avrupa ve batı ülkelerindeki Müslümanlara dahi daha güzel imkanlar sunulup Islâm adabına uygun yöntemlerle kesmelerine müsade edilirken Türkiyede medeniyetten uzak Îslâm edep ve adabına uymayan''kesimler goruntulerde yetkililer daha çok sorumludurlar. Islamda hayvana zulüm etmeden kesme hassasiyeti vardır. Bu cehaletlemi, bu kafa yapısı ilemi çağ atlayacağız ? AYIPTIR AYIP.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title