Haberler

Barcelona-Real Sociedad maçında Messi'nin frikiğine alınan önlem sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Hafta sonunda oynanan Barcelona - Real Sociedad maçında Messi'nin frikik atışına alınan önlem İspanya'da konuşulmaya devam ediyor. Sociedadlı oyuncuların saha içerisindeki durumu, sosyal medyada da gündem olmayı başardı.

Barcelona'nın hafta sonunda Real Sociedad'ı konuk ettiği karşılaşmada yaşanan bir pozisyon İspanya'da gündem oldu ve konuşulmaya devam ediyor.

BARAJ İLE KALE ARASINA KONUŞLANDILAR

Karşılaşmanın 57. dakikasında Barcelona'nın kazandığı serbest vuruşta Messi'nin topun başına gelmesiyle Real Sociedad takımının bu frikiğe aldığı önlem dikkat çekti. Bask ekibi, Messi topun başındayken sadece 3 kişilik bir baraj oluştururken takım geri kalanı ise baraj ile kale arasında konuşlandı. Böylelikle Messi kaleye vurma refleksi gösteremedi ve penaltı noktasına doğru orta şut karışımı bir vuruş gerçekleştirmek zorunda kaldı.

Bu yöntemin Messi'yi frikiklerde durduracak yöntem olarak diğer takımlar tarafından da kullanılacağı iddia edilirken süper yıldız Messi'nin ise frikiklerindeki bu önlem karşısında nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

Barcelona-Real Sociedad maçında Messi'nin frikiğine alınan önem sosyal medyayı salladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Sociedad Lionel Messi Barcelona İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (29)

abuzer yer bakan:

bari haberde video kullanın ne sacma bir haber yapıosunuz resimlerle

135
9
yanıtYanıtla
Emre:

dogru soyluyorsun, bunu izlemek icin youtube girdim

yanıt36
yanıt5
reis:

oda bi şeymi eskiden fb de vanhojdonk vurdumu gol olurdu hakemler gol olmasın diye 1 cm bile ararlardı. . .

47
64
yanıtYanıtla
RIDVAN:

Telif hakları denilen birşey var yayıncı kuruluş var bu maç için para ödeyen bir sürü insan var. Herkes istediği videoyu istediği yerde paylaşamaz biraz bilgi edinin lütfen.

9
45
yanıtYanıtla
şakir:

o zaman fotoğraf koyarsın fotoğrafı clip olarak oynatmanın anlamı nedir

yanıt34
yanıt1
Püf:

Saçma bir haber

32
10
yanıtYanıtla
Erbıl kar:

Pişiniz bunda ne var sıradan bir serbest atis Ayip

18
11
yanıtYanıtla
Hakan:

Messi ne ki ronaldo atar ronaldo dünyanın en muhteşem futbolcusu

17
11
yanıtYanıtla
Fır:

Aptalca bir haber

20
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Messi ne ki ronaldo atar ronaldo dünyanın en qüzel oyuncusu

9
11
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title