Haberler

    Mourinho'ya Merih çalımı! Arda'nın izinden gidecek

    Güncelleme:

    Son olarak Jose Mourinho'nun Tottenham'a transfer etmek istediği Merih Demiral için bu kez Barcelona devreye girdi.

    İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, orta sahada daha yaratıcı bir kadro kurmak adına, Barcelona forması giyen Ivan Rakitic'i transfer etmek istiyor.

    Calciomercato'da yer alan habere göre; Ivan Rakitic'i Ocak ayında kadrosuna katmak için teklifte bulunan İtalyan devi, Merih Demiral ile Rugani ikilisinden birini Katalan temsilcisine önerdi.

    PIQUE'NİN YERİNE MERİH DEMİRAL

    Gerard Pique'nin ilerleyen yaşı sebebiyle genç ve uzun süre forma giyebilecek bir savunmacıya sıcak bakan Barcelona'nın, söz konusu teklifi kabul edebileceği iddia edildi.

    Öte yandan aynı haberde, Barcelona'nın Federico Bernardeschi ile de ilgilendiği ve Ocak ayında iki takım arasında mutlak bir alışveriş gerçekleşeceği ifade edildi.

    Merih Demiral ile Tottenham ve Barcelona'nın yanı sıra, Manchester United ve Arsenal'in ilgilendiği iddia edilmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    İtalya Serie A merih demiral Ivan Rakitic Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (13)

    sds:

    ardanın izinden gitmesin aman

    14
    2
    yanıtYanıtla
    TESPIT:

    Bu adamın karakteri Arda gibi zayıf degil en azından kısa sürede bunu bize çok net aktardığını düşünüyorum.

    yanıt7
    yanıt2
    dobracı davut:

    barça ardayı almadı. thy sponsorluk karşılıgında ardayı barcaya verdi. işin işi farklı. yoksa ardada barçada oynayacak kapasite yoktu malesef keşke olsaydı. ama merih başka çok başka. dişiyle tırnağıyla maşallah evladımıza.

    4
    4
    yanıtYanıtla
    HOŞAF:

    Barça Arda’yı atletico Madrid’deki o harika performansından dolayı transfer etti.2 gram zekanızla her şeyi bildiğinizi sanıyorsunuz.boş adamsınız boş.

    yanıt4
    yanıt5
    HAYRULLAH:

    Hoşafçı gizli kapılar ardında menejerlerin iş çevirdiği, sponsorluk anlaşmaları ile ortaya çıktı. Arda turanın yıllık 5 milyon Euro parasını Başakşehir nasıl karşılıyor sanıyorsun , sen git hoşafını iç, kafanın basmadığı konularda muhabbete girme cehaletin ortaya çıkıyor

    yanıt0
    yanıt0
    TÜRKİYELİ:

    Allah yolunu açık etsin evlat MasAllah

    8
    0
    yanıtYanıtla
    seref:

    Barcaya giderse bence hata yapmis olur

    6
    1
    yanıtYanıtla
    ASLANSARAY:

    Hata yapiyorsun merih git ingilterede oyna ardanin sonu gibi olma.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Ankara:

    Keşke arda bir iz gibi lanse edilmeseydi...

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Saa:

    Barçaya gitme harcarlar djsj

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title