Haberler

Balıkesirspor, Adana Demirspor maçının ardından -

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 1-0 kazandıkları Adana Demirspor maçına ilişkin, "Bu 3 puan bizim için ilaç oldu, çünkü yaralıydık" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 1-0 kazandıkları Adana Demirspor maçına ilişkin, "Bu 3 puan bizim için ilaç oldu, çünkü yaralıydık" dedi.

Ertekin, maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen haftalarda yaşadıkları 5 puanlık kaybın, kendilerini hedefleri yolunda yaraladığını söyledi.

Bu açıdan Adana Demirspor maçının çok önemli olduğunu dile getiren Ertekin, şunları kaydetti:

"Bu 3 puan bizim için ilaç oldu, çünkü yaralıydık. Bugün gerçekten çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Maç boyunca sadece 44. dakikada pozisyon verdik. Onun dışında maç boyunca pozisyon vermedik, bunun için de mutluyum. Oyuncular maça iyi konsantre oldu. Geçen haftanın konsantrasyon bozukluğunu bu hafta tam tersine çevirdik. Demek ki dersimize iyi çalışmışız. Onun için oyuncularımı kutluyorum."

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise 4 haftadır galip geldiklerini belirterek, bu hafta seriye ara verdiklerini söyledi.

Seri galibiyetlerin ardından bazen böyle mağlubiyetin yaşanmasının normal olduğunu ifade eden Uğur, Balıkesirspor'un bugün iyi oynadığını kaydetti.

Balıkesirspor'un daha arzulu ve istekli mücadele ettiğini vurgulayan Uğur, "Bunun neticesinde mağlup olduk. Belirli bir çıkışın ardından böyle kazalar olur. Karşılaşmada, bizim düşündüğümüz, çalıştığımız Adana Demirspor'la sahaya yansıyan takımın alakası yoktu. Biz inanıyoruz ki, önümüzdeki hafta tekrar toparlanıp yeniden bir seri yakalamanın gayreti içinde olacağız" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor İsmail Ertekin Balıkesirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title