Haberler

Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti! Önce Burnunu, Sonra Boğazını Kesti

Güncelleme:

Balıkesir'de Ahmet G. ve Tayfun Doğanlaroğlu arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet G. yanındaki bıçakla Doğanlaroğlu'nun burnunu kesti, ardından boğazından ve göğsünden bıçakladı.

Balıkesir'de merkez Karesi ilçesinde kahvede Ahmet G. ve Tayfun Doğanlaroğlu arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet G. yanındaki bıçakla Doğanlaroğlu'nun burnunu kesti, ardından boğazından ve göğsünden bıçakladı. Tayfun Doğanlaroğlu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ÖNCE BURNUNU KESTİ, SONRA....

Merkez Karesi ilçesi Yıldırım Mahallesi'ndeki kahvede dün akşam saat 22.30 sıralarında Ahmet G. ve Tayfun Doğanlaroğlu arasında borç- alacak nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet G. yanındaki bıçakla Doğanlaroğlu'nun burnunu kesti, ardından boğazından ve göğsünden bıçakladı. Tayfun Doğanlaroğlu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, şüpheli Ahmet G.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Karesi 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (20)

Sera:

Allah ın olmadığı kalplerde şeytanlar cirit atar

21
0
yanıtYanıtla
Manav:

Para herşey olmuş bu toplumda yazık oldu ecdadımız bıraktığı tertemiz tarihimize para için değil ülkesi için ölen şehit olan kahramanlarımız bugünleri görse kimin için şehit olmuşuz derlerdi

8
2
yanıtYanıtla
8. HUDUT GAZILER IGDIR:

borrcunuzu odeyin ulen

9
0
yanıtYanıtla
BALKESLİ:

bu ne yaa hergün cinayet haberi alıyoruz

6
1
yanıtYanıtla
eben:

ölüm tarihi 2003 yalan dolan haberler

0
7
yanıtYanıtla
ÇETİN:

Kardeş ölen kişi mezarın başındaki adam. Mezarda yatan değil

yanıt7
yanıt0
tahir e.:

mümkünse hiç yorum yapma mezarın başındaki adam olduğunu anlayamadıysan artık yapacak bişey yok

yanıt0
yanıt0
yobazsavar:

1941 YILINDA DOĞMUŞ DAHA MI YAŞAYACAK

0
6
yanıtYanıtla
tam bir yobazsın:

babası veya akrabası olamazmı gorzo

yanıt1
yanıt0
Arkın:

İnsan öldürmeki psikopatlığa bakın önce burnunu kesiyor yetmiyor boğazını kesiyor oda yetmiyor göğsünden bıçaklıyor ve bunun gibi mahluklar toplumun içinde birey olarak yaşıyorlar

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title