Haberler

Balıkesir Bilal Erdoğan, "Dünyanın Gönlü En Geniş Milleti Olduk"

Bilal Erdoğan, "Dünyanın gönlü en geniş milleti olduk"Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, dünyada milli gelire oranla kişi başına en yüksek dış yardımı yapan ülkenin Türkiye olduğunu belirterek "Biz dünyanın en büyük ekonomisi değiliz ama Recep Tayyip...

Bilal Erdoğan, "Dünyanın gönlü en geniş milleti olduk"

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, dünyada milli gelire oranla kişi başına en yüksek dış yardımı yapan ülkenin Türkiye olduğunu belirterek "Biz dünyanın en büyük ekonomisi değiliz ama Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyanın gönlü en geniş milleti olduk" dedi.

TÜGVA Balıkesir İl Temsilciliği bugün (perşembe) vakfın Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın da katılımıyla açıldı. Açılış için düzenlenen törene Vali Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı, Kasım Bostan, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ile ilçe belediye başkanları katıldı. TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, gençlerle birlikte birçok alanda projelere imza attıklarını belirterek, "Ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için, özgüveni yüksek, donanımlı, milli manevi duygulara sahip, vatanına, milletine, ümmetine hizmet edecek gençlerin yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şu anda 81 ilde 230 ilçede hizmet veriyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, yaptığı konuşmada dünyada büyük güç savaşlarının yaşandığını söyleyerek "Bugün Kuzey Kore ile ilgili haberleri takip edebiliyorsanız, 'dünya acaba nükleer savaşın eşiğinde mi' onu tartışıyoruz. Dünyanın dört bir yanında mazlum halkların daha çok çile çektiğini, daha çok kan ve gözyaşı akıttığını yaşayarak görüyoruz. Son 100-150 yılda egemen olan Batı medeniyetinin bir ümit de vaat edemediğini görüyoruz. Avrupa ekonomik olarak eski büyüme rakamlarını yakalayamıyor. Bunun acısını göçmenden çıkarıyor, azınlıktan çıkarıyor. Dolayısıyla müslümandan çıkarmış oluyor" dedi.

Gençlerin geleceğe hazır olacak bir şuur ve donanımla yetiştirilmesinin önemine dikkat çeken Erdoğan, "Biz kabile devleti değiliz, küçük bir topluluk değiliz. İslam'ın bayraktarlığını bin yıla yakın süredir yapan bir ecdadın torunlarıyız. Azıcık geçmişi okuyabildiğimiz zaman görüyoruz ki, üzerimizde sorumluluklar var, bize yüklenen beklentiler var. Dünyada sadece müslüman mazlum milletler değil, gayrimüslim mazlum milletlerin bile ümidi noktasında Türkiye'den başka kimse kalmadı. Dünyada milli gelire oranla kişi başına en yüksek dış yardımı yapan ülke Türkiye'dir. Biz dünyanın en büyük ekonomisi miyiz? Dünyanın en büyük ekonomisi değiliz ama Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyanın gönlü en geniş milleti olduk. Elhamdülillah... Demekki biz böyle bir misyonun taşıyıcıyız. Çocuklarımızı, gençlerimizi de böyle bir misyonun taşıyıcısı olarak yetiştirmek durumundayız. Türkiye Gençlik Vakfı bunun için yola çıkmış. Bütün gençlerimizin inançlı, şuurlu, geçmişiyle barışık, değerleriyle yoğrulmuş bir şekilde geleceğini kurması için çalışan bir vakıfız" diye konuştu. Gençlerin dünyadaki egemen güçlerin ona biçtiği dar kalıpların dışına çıkabilmesi için okuyup araştırmasını isteyen Erdoğan, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından Vali Ersin Yazıcı, Erdoğan'a Yağcıbedir halısı, AK Parti Balıkesir milletvekili Sema Kırcı da yay ve içinde oklar bulunan sadak hediye etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından TÜGVA'nın yeni hizmet binası gezildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Balıkesir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title