Haberler

Bakan Kurum, Nusaybin'de İncelemelerde Bulundu

- Bakan Kurum, Nusaybin'de incelemelerde bulunduMARDİN - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mardin'in Nusaybin ilçesinde sürdürülen çalışmaları inceledi.

- Bakan Kurum, Nusaybin'de incelemelerde bulundu

MARDİN - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mardin'in Nusaybin ilçesinde sürdürülen çalışmaları inceledi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla, yardımcısı Fatma Varank ile birlikte Mardin'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kent merkezi ve Yeşilli ilçesindeki incelemelerinin ardında Nusaybin'e geçti. Burada yapımı devam eden çalışmaları inceleyen Bakan Kurum'a, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Nusaybin Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağırakçe, Nusaybin Emniyet Müdürü Murat Sönmez, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları ve birim müdürleri eşlik etti.

TOKİ tarafından yapımı devam ede konutları gezen Bakan Kurum, helikopterle çalışmaların sürdüğü alanı inceledi. Kurum, daha sonra, yetkililerden yapılan çalışmaların en ince ayrıntısına kadar bilgi aldı. Çalışmalardan memnun olduğunu belirten Bakan Kurum, eksikliklerin bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Murat Kurum Nusaybin Mardin Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title