Haberler

Bakan Koca, CNN International haberini yorumladı: Koronavirüs mücadelemizdeki başarıyı anlattı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CNN International tarafından görüntülenen Cerrahpaşa'da koronavirüs mücadelesinin anlatıldığı haberle ilgili paylaşım yaptı. Koca, söz konusu yayın için "Tüm dünyadaki izleyicisine Kovid-19'la mücadelemizdeki başarıyı anlattı." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen hafta Cerrahpaşa'daki yoğun bakım ünitesine girerek koronavirüs salgınıyla ilgili yaşanılanları anbean görüntüleyen CNN yayını ile ilgili paylaşım yaptı. Koca, Twitter hesabından söz konusu yayınla ilgili olarak "CNN International televizyonu, tüm dünyadaki izleyicisine Kovid-19'la mücadelemizdeki başarıyı anlattı." ifadesini kullandı. Haberde, Türkiye'deki hastane ve ekipmanların Avrupa ve ABD'ye kıyasla daha çok olduğu ve bunların sorunsuz kullanıldığı vurgulanmıştı.

"MÜCADELEMİZDEKİ BAŞARI ANLATILDI"

Bakan Koca, Twitter hesabından, CNN International televizyonunun 3 Mayıs'taki yayınıyla ilgili paylaşımda bulundu.
Söz konusu programa ait görüntüyü de paylaşan Koca, "CNN International televizyonu, 3 Mayıs'taki yayınıyla, tüm dünyadaki izleyicisine Kovid-19'la mücadelemizdeki başarıyı anlattı. İstanbul'da filyasyon ekiplerinin yaptığı çalışmanın adım adım izlenmesiyle hazırlanan yayında, başarımızın temelinde bu yöntemin olduğu vurgulandı." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca: 'CNN International, tüm dünyadaki izleyicisine Kovid-19'la mücadelemizdeki başarıyı...

Kaynak: AA / Güncel

Fahrettin Koca Twitter Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title