Haberler

Bakan Kılıç: "Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'da Kontrollü Yerlere Kaçtı"

Bakan Kılıç: "Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'da kontrollü yerlere kaçtı"

"Biz, Hüsnü Bozkurt'un Samsun'a gelmesine 'hayır' diyoruz"

SAMSUN - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Darbenin kontrollüsü, kontrolsüzü mü olur? Yazıklar olsun. Sayın Kılıçdaroğlu o akşam kontrollü yerlere kaçtı, gitti. Milletinin içinde değildi" dedi.

Bakan Akif Çağatay Kılıç, memleketi Samsun'da İlkadım ilçesinde bulunan Hastanebaşı Mahallesi'ndeki akşam mitingine katıldı. Mitingde sırasıyla AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra söz alan Bakan Kılıç, önemli açıklamalarda bulundu.

5. İslam İşbirliği Oyunları'nın Türkiye'de düzenleneceği müjdesini veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bu sabah Azerbaycan'dan geldim. İslam İş Birliği Teşkilatı'nın spor federasyonu olarak bir karar verildi. 2021'de 5. İslam İşbirliği Oyunları Türkiye'de yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki ay 12-22 Mayıs tarihleri arasında Bakü'de olacak. 4 sene sonra da İstanbul'da olacak. Bu yaz da İşitme Engelliler Olimpiyatları Samsun'da yapılacak. 18-30 Temmuz arasında Samsun'da spor şöleni yaşanacak" diye konuştu.

"Biz, Hüsnü Bozkurt'un Samsun'a gelmesine 'hayır' diyoruz"

Konuşmasında CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'u eleştiren Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Hüsnü Bozkurt diye birisi vardı. Onun yapmış olduğu açıklamalar var. '16 Nisan'da evet çıkarsa evet diyen vatandaşlarımızı İzmir'den Denize Dökecekmiş.' 1, sen ne konuştuğunu bilmiyorsun, ağzından çıkanı bilmiyorsun. İzmir'den denize dökülen bu ülkenin geleceğine o zaman engel olmak isteyen düşmanlardı. Bu millet onları oradan denize döktü. Sen kimsin ya. Sen neyle neyi karşılaştırıyorsun. Ama aklında başka bir şey var. Milletin iradesini milleti kendine düşman gören bir kafa var orada. Ne diyor? Samsun'dan başlayacakmış Amasya, sonra da İzmir'e gelecekmiş. Samsun'dan başlayacakmış, bu Hüsnü Bozkurt denen milletvekili Samsun'a gelmeye kalksa Samsun'a sokar mısınız? Cumhurbaşkanımız, o açıklamadan sonra 'Benim Samsunlu hemşehrilerim seni Samsun'a sokmaz' dedi. Biz, Hüsnü Bozkurt'un Samsun'a gelmesine 'hayır' diyoruz. Gelme kardeşim. Samsun'da bizim seninle işimiz yok. Ama bu millet 16 Nisan'da sana hesabı soracak. Sonra acayip bir U dönüşü yaptı. Çark etti. 'Ben evet verenleri kast etmedim, emperyalistleri kastettim' diyor. Bunun genel başkanı da öyle dönüyor kendi de öyle dönüyor" şeklinde konuştu.

"Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'da kontrollü yerlere kaçtı"

Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'da kontrollü yerlere kaçtığını, milletin arasında yer almadığını söyleyen Kılıç, "Kılıçdaroğlu ne dedi? Yazıklar olsun, ne dedi? '15 Temmuz kontrollü bir darbeymiş' Vallahi ben Samsun'da 15 Temmuz'da meydanlardaydım. Hiç öyle kontrollü montrollü bir şey olmadı. Darbenin kontrollüsü, kontrolsüzü mü olur? Yazıklar olsun. Sayın Kılıçdaroğlu o akşam kontrollü yerlere kaçtı, gitti. Milletinin içinde değildi. Cumhurbaşkanımız, Marmaris'ten İstanbul'a halkının yanına geldi. Kılıçdaroğlu neredeydi? Bakırköy'de belediye başkanının evindeydi. Biz meydanlarda milletimizle beraberdik. Hiç görmedik onları. Yazıklar olsun. Meclisi bombalayan o hainler, o teröristler başarılı olsaydı demek ki Sayın Kılıçdaroğlu'nun partisine mensup o gün o mecliste olan milletvekillerinin hepsi ölmüştü. Kontrollü ha. Yazıklar olsun Sayın Kılıçdaroğlu. Bu milletten özür dilemelisin. Özür dilemezsen bu milletin yüzüne bakamazsın. Bakmamalısın da zaten" açıklamalarında bulundu.

Bakan Kılıç, mitingin ardından Esra Köknel isimli genç kızın yaşadığı eve giderek Başbakan Binali Yıldırım'ın verdiği mektubu kendisine teslim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Akif Çağatay Kılıç Samsun Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title