Haberler

Bakan Güllüce Esder'in Sahur Programına Katıldı

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, paganizme yönelen Batı'nın insani değerleri, hatta insanlığı da kaybetmenin acısını çektiğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin gelişi-Sahur programından genel görüntü-Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin konuşması Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: - "Paganizme yönelen Batı, insani değerleri hatta Hristiyanlığı da kaybetmenin acısını çekiyor" Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, paganizme yönelen Batı'nın insani değerleri, hatta insanlığı da kaybetmenin acısını çektiğini söyledi. Güllüce, başkentte Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'nin (ESDER) düzenlediği 4. Geleneksel Sahur Programı etkinliğinde yaptığı konuşmada, Batı'da ortaya çıkan aşırı materyalist ve narsist düşünce yapısının dünyadaki tüm yerli kültürler üzerindeki olumsuz etkilerine değindi. Bu çeşit bir düşünce yapısıyla mutluluk ve huzur bulmanın mümkün olmadığına işaret eden Güllüce, "Paganizme yönelen Batı, insani değerleri hatta Hristiyanlığı da kaybetmenin acısını çekiyor. İslam'dan beslenen Anadolu medeniyetini hem bizim ülkemizde hem de tüm dünyada ikame etmek zorundayız" diye konuştu.Güllüce, sözlerini, "Allah bizi 'Ne yapmalıyım' diye soran, sorduğunu cevaplayan ve hemen uygulayan kullarından eylesin" diyerek tamamladı.Etkinlikte konuklar Hakan Çolak'ın söylediği ilahiler eşliğinde sahur yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

İdris Güllüce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title