Haberler

Bakan Gül: "Siyaseti Millete Hizmet Aracı Olarak Görüyoruz"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bu milleti, memleketi, 82 milyonu kardeş olarak bildiğimiz için, 7'den 70'e vatandaşımızı, ülkemizi yüceltmek için siyaset yapıyoruz.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bu milleti, memleketi, 82 milyonu kardeş olarak bildiğimiz için, 7'den 70'e vatandaşımızı, ülkemizi yüceltmek için siyaset yapıyoruz." dedi.

Gül, Artvin'in Ardanuç ilçesinde spor salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Ardanuç'un güçlü bir şekilde belediye hizmetlerine 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından kavuşacağını belirtti.

AK Parti'nin hiçbir zaman ayrıştırıcı olmadığını ifade eden Gül, şunları söyledi:

"Siyaseti millete hizmet aracı olarak görüyoruz. Millete asla tepeden bakan bir anlayışı kabul etmiyoruz. 'Oy yoksa hizmet de yok' anlayışını kabul etmiyoruz. Bu milleti, memleketi, 82 milyonu kardeş olarak bildiğimiz için, 7'den 70'e vatandaşımızı, ülkemizi yüceltmek için siyaset yapıyoruz. Bizim siyasetimiz barış dilidir, kavga dili değildir. Ötekileştiren değil, iten, bölen bir dili asla kabul etmiyoruz. Bizim dilimiz birleştiren sevgi dilidir."

"Bizim siyasetimizin millet belirler"

AK Parti'nin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışını benimsediğini vurgulayan Gül, hastanede kimsenin rehin kalmadığını, milletin cebindeki paraların hortumlanmasının engellediğini, huzurun ve güvenin artışı için çalıştıklarını dile getirdi.

Ülkeye terörle diz çöktürmeye çalışanların olduğunu, Türk, Kürt, Laz, Alevi-Sünni arasında ayrım yapılarak birliğin bölünmesini isteyenlerin olduğuna dikkati çeken Gül, "Kardeşliğimizi çukura gömmek isteyenler oldu ama biz o çukura kardeşliğimizi gömdürmedik. Teröristleri o çukura gömdük, gömmeye devam edeceğiz. Bizim siyasetimizin millet belirler. Bizim pusulamızı millet belirler. Rotamızı Ardanuç, Artvin tayin eder. Biz milletle siyaset yapan bir yolculuk, hareketin mensuplarıyız." diye konuştu.

Aday tanıtımına, AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, Ardanuç Belediye Başkan Adayı Fahri Acar ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Siyaset Artvin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title