Haberler

Bakan Faruk Özlü Çorlu Esnafını Ziyaret Etti

Bakan Faruk Özlü Çorlu esnafını ziyaret etti -Ziyaret sırasında internet sıkıntısı yaşadığını söyleyen bir vatandaş Bakandan internet istediTEKİRDAĞ - Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Çorlu'da esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti.

Bakan Faruk Özlü Çorlu esnafını ziyaret etti

-Ziyaret sırasında internet sıkıntısı yaşadığını söyleyen bir vatandaş Bakandan internet istedi

TEKİRDAĞ - Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Çorlu'da esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti. Bu sırada internet sıkıntısı yaşadığını söyleyen bir vatandaş da bakandan internet istedi.

Omurtak Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret eden ve esnafla görüşen Bakan Özlü, vatandaşların sıkıntısını dinledi. Cadde üzerindeki Bakan Özlü'den bir istekte bulunan Yılmaz Yılmaz adlı vatandaş ise abone olduğu ve 9 aydır faturasını ödediği halde internet hizmeti alamadığını öne sürerek Bakan Özlü'den internet istedi.

Bakan Özlü'ye isteğini aktaran Yılmaz Yılmaz adlı vatandaş: "Sözleşmem var ama ben ne yapayım hat yok. Kimse gelmiyor ilgilenmiyor. 9 aydır para ödüyorum bunlara. Sayın bakanım bu iş tam sizin branşınız şu işi çözer misiniz? Ben kurumun internet müşterisiyim eşimle birlikte bankadan emekli oldum. İstanbul'dan Çorlu'ya taşındım ve buraya yerleştim. 9 aydır buradayım hat yok burada. 9 aydır para ödüyorum kullanmadığım halde para ödüyorum. Basit bir konu için sizi rahatsız ediyorum ama sizi görünce heyecanlandım, vatandaş heyecanlanıyor" dedi.

Danışmanlarına Yılmaz Yılmaz adlı vatandaşın iletişim bilgilerini almaları talimatını veren Bakan Özlü, daha sonra ziyaretlerini sürdürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yılmaz Yılmaz Faruk Özlü Çorlu Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title