Haberler

Bahçeli'nin Avukatı Kurultay Davasından Çekildi

Güncelleme:

MHP'deki muhaliflerin olağanüstü kurultayın toplanması için açtıkları davadan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin avukatı Hamit Kocabey çekildi.

MHP'deki muhaliflerin tüzük değişikliği gündemli olağanüstü kurultayın toplanması için açtıkları davada sürpriz bir gelişme yaşandı. Dava dosyasında MHP Genel Merkezi'nin ve aynı zamanda Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin avukatı olan Hamit Kocabey dosyadan çekildi.

YARGIYA TAŞINMIŞTI

1 Kasım seçimlerinin ardından MHP içerisinde başlayan kurultay tartışmaları yargıya taşındı. 16 MHP İl Başkanı adına, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesine başvurularak, kongrenin toplanması ve öncesindeki işlemler için MHP Aksaray İl Başkanı Ayhan Erel, MHP Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, MHP Bursa üst kurul delegesi Mehmet Bilgiç'in çağrı heyeti olarak görevlendirilmesi talebiyle dava açılmıştı.

"MUHALİFLERE DESTEK OLARAK ALGILANMASIN"

MHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin avukatı Hamit Kocabey, sürpriz bir kararla dosyadan çekildi. Hürriyet'e konuşan Kocabey, "10 senedir, partinin ve genel başkanın avukatlığını yapıyorum. Ama bu dosyada benim iznim olmadan, Parti Genel Sekreteri'nin talimatı ile avukat Yücel Bulut vekaletname sunmuştur. Bulut aynı zamanda partinin Merkez Disiplin Kurulu üyesidir. Bu davranışın etik olmadığını düşünüyoruz. Bu nedenle dosyadan çekildim. Ancak bu çekilme muhalif hareketle birlikte davrandığımız anlaşılmasın" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Hamit Kocabey Yücel Bulut Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (60)

mhpli:

bu kan senin yüzünden akiyor, kandan beslenen vampir bahceli sen varya sen bu ülkenin basina belasin

29
13
yanıtYanıtla
Milli akademisyen:

Nasıl bir olgusal bağlantı kurarak, izaha muhtaç ifadeler kullandığınızı merak ediyorum.

yanıt5
yanıt5
Ertugrul:

Nasıl bir olgusal bağlantı kurarak mi BASBAKANLIGI ELININ TERSIYLE ATARSA BU DÜSÜNCELER DOGAR

yanıt4
yanıt2
gülbeyaz:

Son 15 yılda Türkiye siyasetinin bu noktada olmasında bahçelinin beceriksiz pasif liderliği etkili olmuştur. Şayet Türk halkına bazı değerler elimizden alındığında duruşunu göstermiş olsaydı bu gün durum çok daha farklı terörden uzak bir Ülke olabilirdik. Kimse gocunmasın bu durumda Bahçeli suçludur. . .

31
3
yanıtYanıtla
abdullah:

işin gücün çamur atmak. çık sokaga catıs catısacaksan. ülkücüleri kullandırm adevri bitti. . . senin gibilere ragmen mhp oy alıyor cunkü sen ve benzerlerin oy vermiyor. . . senin gibiler temizlenecek.

yanıt2
yanıt9
gülbeyaz:

Etrafına el etek öpenleri toplayarak liderlik yaptığını sanıyor. Biliyorki Ülkü ocakları bile Akepenin çay ocağına dönmüş durumda.

25
4
yanıtYanıtla
vatandas:

söylenecek tek sey yorum yok . harika tespit

yanıt7
yanıt1
abdullah:

ülkü ocaklarının adını ağzına alırken önce abdest al sonra ağzını çalkala. . . senin gibiler akpnin mhp deki eli hata dilisiniz.

yanıt1
yanıt1
el etek öpen çocuk:

Apo yalakalık yaparak biryere gelememişsin bu saatten sonra biraz adam olda köşeye çekil.

yanıt2
yanıt0
Ata Türkmen:

Ülkü Ocakları Bahçeli tarafından kapatılalı yıllar geçti. Ülkü ve Ülkücümü kaldı memlekette. Bahçeli yalakalığının ismi ülkücülükse, Piskevüt gibi bir şey olmuş.

yanıt1
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title