Haberler

Donk ve Babel'den dalga geçer gibi dansöz açıklaması: Dansözleri bekliyoruz

Güncelleme:

Galatasaray'da Babel, Donk ve Lemina'nın dansözlerle olan eğlence görüntüleri olay olmuştu. Konu hakkında çok eleştiri alan futbolcuların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Donk ve Babel'in sosyal medyadan paylaştığı videoda Babel'in "Dansözleri bekliyoruz" demesi ise tepki topladı.

Galatasaray'da hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde kötü gidişat sürerken Donk, Babel ve Lemina'nın dansözlerle olan görüntüleri çok konuşulmuştu. Futbolculara sosyal medyadan da tepkiler gelirken Babel ve Donk konuyla ilgili açıklama gibi bir video yayınladı.

Instagram'dan kısa bir video paylaşan ikiliden Donk, sessiz şekilde ekrana baktıktan sonra takım arkadaşı Babel'e dönüyor.

"DANSÖZLERİ BEKLİYORUZ"

Hollandalı yıldız futbolcu Babel'in ise, "Waiting for the dancers" (Dansözleri bekliyoruz) karşılığı verdiği görülüyor. İkilinin tavırlarından sosyal medyadaki eleştirileri çok da önemsemedikleri belli oluyor.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Babel, Donk ve Lemina'nın bir doğum günü partisinde eğlenmeleri, kötü gidişata üzülen taraftarların bir kısmını sinirlendirdi. İkiye ayrılan görüşlerde bazı taraftarlar oyuncuların ceza almasını isterken, bazıları ise futbolcuların özel hayatına karışamayacakları yönünde görüş belirtti.

Babel: Dansözleri bekliyoruz

HERHANGİ BİR CEZA VERİLMEYECEK

Habertürk'ün haberine göre; Bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasından rahatsızlık duysa da yönetimin ve teknik heyetin oyuncular üzerinde bir yaptırım uygulanmayacağı ortaya çıktı.

Pazar gecesi oynanan ve kaybedilen Beşiktaş derbisinden 2 gün sonra (Salı akşamı) arkadaşlarının doğum günü partisine katılan oyuncuların, herhangi bir şekilde profesyonellik dışı davranış sergilemedikleri kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (33)

mete.:

imPARATORUMU bekliyorsunuz hıııı sizde haklısınız dansözleri kıskandıracak kadar profesyonel kıvırıyor.

17
6
yanıtYanıtla
kartal nado:

Falcao geliyor , geldi , Babel''i kaptık , diye göbek atıyorlardı ya zaten , e o zaman , çalsın sazlar , oynasın kızlar . . . aman sabahlar olmasın , devam , devam . . :)

15
3
yanıtYanıtla
Köylü:

Bu cincon hababam sınıfına dönmüş.Fatih terim ne yapsın adam paraları saymakla meşgul.

14
3
yanıtYanıtla
dc:

Söz fatoda

yanıt2
yanıt0
can:

ali koçu bekliyorlar anlasana

4
11
yanıtYanıtla
AĞLAA:

VELED

yanıt5
yanıt0
orta karışımı şut:

İdmanda Hasan giysin dansöz kıyafetini. .

12
2
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Sesli gülüyorum. Adamsın çok doğru.

yanıt6
yanıt3
söz fatoda:

Zaten bayılmayı biliyor

yanıt1
yanıt0
alipalabıyık:

gsli oyuncular dansöz oynatı febeşli taraftarlar yoruldu

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title