Haberler

Mina Başaran'a Veda Eden Anne ve Babası Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğan son yolculuklarına uğurlandı. Mina'nın anne ve babası gözyaşlarına boğuldu.

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğan için Ataköy 5. Kısım Camii'nde tören düzenleniyor. Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, tabutun başından bir an olsun ayrılmazken, genç kızın babası Hüseyin Başaran gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Başaran'ın tabutu adeta çiçek bahçesine çevrildi.

ACILI ANNE VE BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran, annesi Beril Başaran, kardeşi Can Başaran da camiye geldi. Güçlükle ayakta durduğu görülen baba Başaran, kızının tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü. Başaran, tabut başında bir yakına sarılarak ağladı.

NİŞANLISI TABUTUNUN BAŞINDAN BİR AN OLSUN AYRILMADI

Murat Gezer, nişanlısının tabutunun başından bir an olsun ayrılmazken, genç kızın bazı yakınları tabuta sarılarak ağladı.

TABUTU ADETA ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Öte yandan, Mina Başaran'ın tabutu adeta çiçek bahçesine döndü.

EŞİNİN FULARINI BOYNUNDAN HİÇ ÇIKARMADI

Burcu Gündoğar Urfalı'nın eşi Sinan Urfalı, eşinin tabutunun yanından ayrılmadı. Eşinin fularını da bir an olsun boynundan çıkarmadı.

Burcu Gündoğar Urfalı'nın eşi Sinan Urfalı

Burcu Gündoğar Urfalı'nın eşi Sinan Urfalı ve Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın eşi Sinan Urfalı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Başaran İstanbul Ataköy İran 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (57)

zengin ölünce:

çorumda yanan otobüsteki vatandaşların da cenazesi vardı hiç haberi olmadı. zenginin cenazesi bile haber

31
2
yanıtYanıtla
Aklov:

Lan embesil oda haber oldu. Ezik

yanıt0
yanıt2
Arzu:

Cok ama cok zor !! Allah rahmet eylesin,, sunu soylemeden de duramicam, kac gundur gundemde bu olay, yanlis hatirlamiyorsam dun yada diger gun corumda otobus kazasi oldu ve sanirsam11 kisi hayatini kaybetti, ve sadece yuzeysel olarak okuduk, bunlar kim? Nasi bi yasam mucadelesi verdi? Ne sartlsrda yasardi? Hic bilmedik:( olumun bile zengini fakiri var malasef:( cok aci

30
0
yanıtYanıtla
tr 03:

zenginin cani baya tatliymis be, seyit olmus mehmetcigimizin ana ve babasinin sessiz acisi gundeme bu kadar oturmuyor, seyitlerimize Allah''tan rahmet ailelerine bas sagligi dileyorum

16
2
yanıtYanıtla
Adalet:

Taraflısınız zengin yalakası gariban düşmanısınız çorumda otobüsün içinde yanarak can verenlerin bugün cenaze namazları vardı içlerinden biri daha 5 yaşındaydı onların göz yaşları sevinç göz yaşı değildi onların acıları yokmuydu paraları olmadığı ünlü olmadıkları için haber degeri taşımıyorlar öylemi yazıklar olsun siz insan değilsiniz

17
0
yanıtYanıtla
Ebu Cendel:

Şüphesiz küfredip kafir olarak ölenler, bunların hiçbirisinden, yeryüzü dolusu altını olsa -bunu fidye olarak verse de- kesin olarak kabul edilmez. Onlar için acı bir azap vardır ve onların yardımcıları yoktur. (Âli İmran 91)

7
9
yanıtYanıtla
Amfibi:

Varya . . Senin gibiler Cennete gidecekse şimdiden söylüyorum beni Cehenneme koysunlar . .

yanıt5
yanıt5
Ssk:

Ölen diğer görevlilerden kimse bahsetmiyor. Ne acııııııı. . . . ! Sanki onların ailesi acı yaşamıyor. Pessss.

13
1
yanıtYanıtla
Realist:

Allah rahmet eylesin, ailelere sabırlar versin. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. Özellikle medyaya söylüyorum, zengin fakir fark etmez, herkesin dirisine de ölüsüne de aynı derecede saygı gösterin. Ülkemizde hepimiz değerliyiz, Allah’ın katında hepimiz aynıyız...

14
0
yanıtYanıtla
VATANDAS:

ARFINDEN ACI BIR HABER DAHA GELDI IKI SATIRLIK LA YETINDI YAYINSEVERLER, ISIN SONUNDA BIR GARIBANIN YAKINI SEHIT OLDUNDA ERTESI GUN UNUTULUYOR NE YAZIK. yukardaki haberi ucak duseli her turunden yayni her gun meskul ediyor BANA NE BIRILERI ZEVKTEN GEIDERKEN GARIBAN DA VATANI ICIN SAVASIRKEN HAYATINI KAYBEDIYOR!!! kime uzulmem gerek? Zengin olunca reyting yuksek mi oluyor?

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title