Haberler

Aziz Yıldırım, Chelsea-Liverpool maçını izledi

Güncelleme:

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, 20 yıllık başkanlık döneminin bitmesi sonrası ilk kez bir futbol maçında dikkatleri çekti.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Chelsea- Liverpool maçını ailesi ve dostlarıyla tribünden takip etti.

Fenerbahçe'de seçimde başkanlık yarışında Ali Koç'a büyük bir farkla kaybeden ve 20 yıllık başkanlık süreci sona eren Aziz Yıldırım, İngiltere'de gözüktü. Stamford Brigde oynanan maçı Liverpool 2-1 kazandı. Maçta ev sahibi Chelsea'nin golünü 71. dakikada Kante atarken, Liverpool'a galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Trent Alexander-Arnold ve 30. dakikada Roberto Firmino kaydetti.

Aziz Yıldırım, ailesi ve dostlarıyla, karşılaşmayı tribünden takip etti. Yıldırım'ın bu fotoğrafı sosyal medyada kısa sürede çok konuşuldu.

Aziz Yıldırım, Chelsea-Liverpool maçını izledi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Liverpool Chelsea Haberler

500

Yorumlar (14)

051:

büyük başkan ali koç senin tırnağın olamaz.

19
10
yanıtYanıtla
gercekci:

Bir GALATASARAYLI olarak diyorum keske geri dönsede su yali cocugunun sacmalarindan kurtulsak.

20
4
yanıtYanıtla
:

DIYARBAKIRLI BÜYÜK BASKAN

21
3
yanıtYanıtla
Cengo:

Chelsea''yi alacaktır ellaammm.

11
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Tokatlisin ellam cenğo

yanıt0
yanıt1
CİMBOMLU:

ADAMDA SIKILMIŞ SÜPER LİGİN KAOS FUTBOLUNDAN DOYA DOYA İZLE BAŞKAN GALATASARAYLI OLARAK SEN BU YENİ YETMELERDEN KAT KAT İYİYDİN

10
1
yanıtYanıtla
sfdf:

Chelsea-liverpol maçımı. :)))))))))) İananır bizim millet, ne görseli dikkate alırlar ne de olayı. At yalanı

0
11
yanıtYanıtla
MiranMir:

Gsli olarak şunu söylemek gerek Aziz Yıldırım''ın fb ye kattığı katkıyı hiç bir kul katamamıştır. . . Fb kulübünün üçündeki kendini ali koç''a parayla satanlar yüzünden kaybetti. keşke aziz yıldırım ruhu Mustafa Cengizde de olsaydı mustafa cengizde iyiydir ama aziz yıldırım başka bi heyecandırr. . .

6
3
yanıtYanıtla
Yabanci eller:

Vaybe koltugu biraktiktan sonra ne hale gelmis aziz baskan resmen cokmus demekki onu yasatan fb baskanligiymis. . . . . .

3
4
yanıtYanıtla
kaptan:

senin üstüne başkan tanımıyorum göreve geldiğin zaman beni unutma kimse olmasa bile tek başına arkandayım allaha emanet ol,

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title