Haberler

Azerbaycan Futbol Federasyonu, Abdullah Avcı için Türkiye'ye geldi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta, sezon başında Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük görevine getirilen ancak alınan kötü sonuçların ardından Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan BB Erzurumspor maçı sonrası görevine son verilen Abdullah Avcı'nın yeni adresi belli oluyor.

Abdullah Avcı, siyah-beyazlılarla yollarını ayırmasının ardından, hoca arayışındaki ekiplerin ilgisini çekmeye başladı.

Azeri Sportinfo haber sitesinde, ' Azerbaycan Futbol Federasyonu yöneticileri, milli takımın yeni teknik direktörü için gitti' başlığıyla ve federasyon asbaşkanı Elhan Mammadov'un Avcı ile olan fotoğrafıyla yayınlanan haberde 'Gizli Sefer' ibaresi kullanıldı.

GÖRÜŞMEK İÇİN GELDİLER

Azerbaycan Futbol Federasyonu Asbaşkanları Mammadov ile Sadıqov'un Türkiye'ye, Azerbaycan Milli Takımı teknik direktörlüğü için Abdullah Avcı ile görüşmeye geldikleri bildirildi.

Nikola Jurchevic'in görevine son verilmesinin ardından bir süredir boşta olan Azerbaycan teknik direktörlüğü için federasyon, son dönemde arayışlarını sıklaştırdı.

Türkiye'ye gelen heyetin, Abdullah Avcı dışında bazı başka isimlerle de görüşmesinin beklendiği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'A YARAYACAK

Abdullah Avcı anlaştığı takdirde bu durum Beşiktaş'a da yarayacak. Yeni bir takım bulana dek kendisine 1 milyon TL aylık ödenecek teknik adam için, Beşiktaş'ın mali yükü anlaşmaya göre daha da düşecek.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Azerbaycan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

ww wwww:

git orayı da batır gel, , , ,

14
10
yanıtYanıtla
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET..:

ABDULLAH AVCI, BU ÜLKENİN YETİŞTİRDİĞİ GÜZİDE DEĞERLERDEN BİRİDİR. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. DİLERİM HAKETTİĞİ YERLERDE KENDİNİ YER BULUR.

12
12
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

BİR AN ÖNCE TÜRK FUTBOLUNDAN UZAKLAŞ VE BİR DAHA GELME

13
10
yanıtYanıtla
taze gol yemiş muslera suratı:

çine kadar yolu var güle güle filozof.

13
10
yanıtYanıtla
fb li:

abi azerbaycan da battı desene

17
5
yanıtYanıtla
HİKAYESİN AVCI:

BU AVCI NE İTİCİ BİR TİP YAAA, YOK TAKTİK, YOK KİMYA YOK RAKAMLAR SANIRSIN 3-5 ŞAMPİYONLAR LİGİ 2 UEFA KUPASI KAZANDI

9
5
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

ŞİMDİ AZERİ KARDEŞLERİMİZ DÜŞÜNSÜN :)

8
4
yanıtYanıtla
hayret:

yeni takım bulana kadar ayda 1 milyon TL. vay anam vayyyy. paraya bak.

10
1
yanıtYanıtla
kardeş ülke:

inşallah bu hatayı yapmaz beşiktaş tazminattan kurtulur bizim için iyi olur ama azerbaycan futbolu zaten düşük bir seviyede tam çökertir onun hocalık seviyesi san marino cebelitarık kadar başakşehirde ekonomik sorun yok çok güçlü kadro var ligi geçtim 10 yılda bir türkiye kupası bile alamadı hele milli takım uluslararası maçlar onu çok aşar beşiktaşı avrupada averaj takımı yaptı başakşehirle yıllarca ön elemeyi bile geçemedi okan buruk geldi roma gladbachlı gruptan çıktı

4
6
yanıtYanıtla
BUZZY:

futbolcu ücretleri ile birlikte hoca ücretleri de düşürülmeli bi bakıyosun 5-6 ay çalışan bir hoca tazminat falan 2-3 milyon Euro para alıyor bu ne ya futbol gibi dandik bi oyun için bu paralara yazık bireysel sporlar olsa aklım erer alırsın bir genci yıllar içinde olimpiyat dünya dereceleri yaptırırsın karşılığını da hem sporcu hep hocası alsın yoksa bu paralar dünya içinde bizim içinde çok çok abartılı

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title