Haberler

Aydın Nazilli'de Fabrika Yangını

Aydın Nazilli'de fabrika yangını İncir işletmesinde çıkan yangını söndürmek için ekipler seferber olduAYDIN - Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı.

Aydın Nazilli'de fabrika yangını

İncir işletmesinde çıkan yangını söndürmek için ekipler seferber oldu

AYDIN - Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını söndürmek için itfaiye ekipleri seferber olurken yangın yandaki bir başka fabrikaya da sıçradı. Yangını kontrol altına almak için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Yangın saat 11: 30 sıralarında Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün arka kısmında bulunan bir firmaya ait incir işletme fabrikasında meydana geldi. Fabrikadan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kısa sürede büyüyen yangını söndürmek için Nazilli itfaiyesi seferber olurken, yangın mahalline Aydın Merkezden ve çevre ilçelerden takviye itfaiye ekibi gönderildi. İş makineleri tarafından da müdahale edilen yangın bir süre sonra yandaki bir dükkana da sıçradı.

Helikopter ile de havadan müdahale edilen yangını söndürmek için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nazilli Aydın 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title