Haberler

Aydın Ambulansla Oy Vereceği Okula Taşındı

Ambulansla oy vereceği okula taşındıAydın'ın Nazilli ilçesinde yürüme güçlüğü çeken 85 yaşındaki Hörü Kahraman, evinden alınıp, oy kullanacağı Zafer Ortaokulu'na ambulansla taşındı.

Ambulansla oy vereceği okula taşındı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yürüme güçlüğü çeken 85 yaşındaki Hörü Kahraman, evinden alınıp, oy kullanacağı Zafer Ortaokulu'na ambulansla taşındı.

Zafer Mahallesi 142 Sokak'ta yaşayan ve bir süre önce evde düştüğü için yürümekte güçük çeken Hörü Kahraman, oyunu kullanmaya gidebilmek için Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden ambulans talebinde bulundu. Nazilli Devlet Hastanesi'nden yönlendirilen ambulans ile evinden alınan Kahraman, oy kullanacağı Zafer Ortaokulu'na getirildi. Sağlık görevlileri ve ambulans şöförünün yardımları ile ambulanstan indirilip, tekerlekli sandalye ile oyunu kullanacağı 1357 nolu sandığa taşınan Kahraman, vatandaşlık görevini yerine getirdi. Kahraman, oyun kullandıktan sonra tekrar ambulans ile evine bırakıldı. Hörü Kahraman, Vatandaşlık görevimi yerine getirebildiğim için mutluyum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zafer Mahallesi Nazilli Aydın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title