Haberler

Atiye ilk fragmanı yayınlandı! Atiye dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Atiye oyuncuları

Güncelleme:

Beren Saat ile Mehmet Günsür'ün başrollerinde yer aldığı Atiye dizisi ilk fragmanı yayımlandı. İstanbul'da yaşayan bir ressamın hayatını konu edinen Atiye hangi kanalda? Atiye dizisi ne zaman? Atiye oyuncuları ve konusu…

Netflix'te yayınlanmaya başlayacak Atiye dizisi; Beren Saat'in hayat verdiği genç bir ressamın Göbeklitepe'de kendine dair işaretlere rastlamasıyla başka bir hal alır. Jason George ve Nuran Evren Sit'in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık yer alıyor. Atiye ne demek? Atiye dizisi fragmanı haberimizde…

ATİYE KONUSU

Anadolu'da Göbeklitepe'de kazı sırasında yapılan keşif, genç bir ressamın hayatını değiştirip, geçmişine dair sırların peşine düşmesine neden olur. Genç ve güzel ressam ise Atiye'dir. Atiye, İstanbul'da sevgilisi Ozan ve ailesi ile birliktedir.

Atiye ilk fragmanı yayınlandı! Atiye dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Atiye oyuncuları

Kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Genç ressam ise tapınakta geçmişinin peşine düşer.

ATİYE OYUNCULARI

Atiye dizisinin ilk fragmanı Netflix tarafından izleyicilerin beğenisine sunuldu. OG Medya tarafından Onur Güvenatam'ın yaratıcılığında hayata geçirilen Atiye dizisinin baş yürütücülüğünü Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George; yapımcılığını da Alex Sutherland üstleniyor. Jason George ve Nuran Evren Sit'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık oturuyor.

Atiye ilk fragmanı yayınlandı! Atiye dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Atiye oyuncuları

Başarılı oyuncu kadrosunda ise; Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan, Cezmi Baskın yer alıyor.

Atiye ilk fragmanı yayınlandı! Atiye dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Atiye oyuncuları

ATİYE DİZİSİ NE ZAMAN?

Başrollerinde Beren Saat ile Mehmet Günsür'ün yer aldığı Atiye dizisinin fragmanı yayımlandı. Heyecanla beklenen dizi 27 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.

ATİYE HANGİ KANALDA?

Uzun süre oyuncularının ve konusunun merak duygusu yarattığı Atiye dizisi kısa zaman sonra izleyiciye buluşacak. Ancak dizi Netflix'te seyirci karşısına çıkacak. Diziyi izlemek isteyenler için Netflix bir ay ücretsiz olarak hizmet sunuyor.

ATİYE NE DEMEK?

Dizi ile birlikte gündeme gelen Atiye isminin anlamı araştırılıyor. Atiye Arapça'dan dilimize yerleşmiş ve anlam olarak; Bağış, bahşiş, ihsan, hediye, gelecek, istikbal, bağış verme, iyilik demektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Günsür Beren Saat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title